Proteza Fixă pe Implanturi

Dinti ficsi in 24 de ore: mit sau realitate? Adevărul despre proteza dentara fixa rapidă!

Promisiunea de a avea dinti ficsi în doar 24 de ore pare un vis devenit realitate. Mulți oameni sunt atrași de această idee, deoarece oferă o soluție aparent rapidă pentru înlocuirea dintilor lipsa. În același timp, este important să înțelegem că un tratament dentar de calitate necesită timp și atenție pentru detalii.

De ce este nevoie de timp când faci proteza dentara fixa pe implanturi?

Proteza dentara fixa este un tratament complex, care implică inserarea implanturilor dentare și crearea unei lucrări dentare personalizate pentru a înlocui dintii lipsa. Într-adevăr, există tehnici și tehnologii avansate care pot accelera procesul de fabricare a protezei dentare. Cu toate acestea, sunt procese care nu pot fi digitalizate și care răspund de comoditatea protezei după fixare.
Astfel, e nevoie de timp pentru:
- Verificarea mușcăturii – pentru a avea o pozitie fixa, comoda de inchidere și să poți mastica eficient
- Verificarea dicției – să poți articula corect sunetele ”s”, ”r”, ”j”, ”ț”, ”ș”
- Verificarea articulațiilor temporo-mandibulare – pentru a evita dureri la nivelul muschilor masticatori sau al articulatiilor.
- Adaptarea protezei – să micșorăm în unele locuri volumul protezei, dacă este necesar.
Mai multe detalii despre procesul de creare a unei proteze dentare durabile și confortabile în acest videoclip realizat de Doctor Andrei:
Proteza dentara fixa pe implanturi | Implant dentar toata gura | Proteza dentara fara cerul gurii

Ce este în spatele promisiunii de dinti ficsi in 24 de ore?

Realizarea danturii in 24 de ore înseamnă că în gura pacientului se fixează prima și singura variantă a protezei dentare fixe pe implanturi. Acest interval nu permite verificarea și adaptarea protezei provizorii, pentru a obține un plus de confort și durabilitate la purtarea protezei.

Doctor Andrei – expertiză și pasiune pentru dantura fixa pe implanturi

Din 2015 Doctor Andrei se specializează doar pe reabilitări complete pe implanturi, având o vastă experiență în turism dentar . Are studii post-universitare la Viena cu ultra-specializare în disfuncții ale articulației temporo-mandibulare, ceea ce asigura un examen clinic complet o opțiuni funcționale care asigură o masticație eficientă și o dicție corectă.

Dr. Andrei subliniază importanța unei abordări personalizate și a unui plan de tratament bine structurat, care să asigure calitatea și durabilitatea protezei dentare fixe.

Cat costa implant dentar toata gura?

Prețurile tratamentelor cu implanturi nu țin de termenii de realizare. Astfel ofertele de tipul ” Dinti ficsi in 24 de ore” și ”proteza dentara fixa pe implanturi” în 3-4 zile sunt, practic, la fel. Prin urmare, acceptând un tratament complex în 24 ore intrați în loterie pe banii proprii.
Costurile asociate cu proteza dentara fixa variază în funcție de complexitatea cazului și materialele utilizate. Preturile unei lucrări pe implant dentar toata gura variază în limitele 11500 lei și 14500 lei, la momentul publicării acestui articol. Acest serviciu are totul inclus: implanturi dentare, bonturi de vindecare, proteza provizorie, toate materialele și manopera medical. Pretul este fixat și nu se modifică pe parcursul tratamentului.
Vezi oferta actualizată pe pagina Proteza dentara
Optați pentru un tratament de calitate, bazat pe evaluare individuală și o abordare personalizată, pentru a vă asigura că obțineți o dantură completă, funcțională și estetică.

Programați Acum o consultație gratuită cu Dr. Andrei pentru a discuta despre opțiunile disponibile și pentru a primi sfaturi și îndrumări de încredere.

Sănătatea și aspectul zâmbetului dumneavoastră merită tot timpul și atenția pentru a obține dantura la care visați!