Proteza Fixă pe Implanturi

Cum Lipsa Dinților Te Îmbătrânește Prematur?

lucrare fixa pe 4 implanturi
Fiecare dinte susține țesuturile moi din jur, inclusiv buzele și obrajii. Când dinții lipsesc, acest suport este pierdut, ceea ce poate duce la „prăbușirea” feței.

Dinți lipsă - Volumul osos al maxilarului

Rădăcinile dinților stimulează osul maxilarului atunci când mestecăm, menținând astfel sănătatea și densitatea acestuia. În absența dinților, osul începe să se resoarbă sau să piardă din masă, ceea ce poate duce la schimbări în forma feței pe termen lung. Implanturile dentare pot ajuta la prevenirea acestui proces prin oferirea stimulării necesare osului, similare cu cea a dinților naturali.

Dinți lipsă - Profilul Facial

Dinții anteriori influențează modul în care buzele și părțile inferioare ale feței se proiectează în afară.
Iată ce se întâmplă:

  • Obrajii tăi se prăbușesc spre interior
  • Pielea începe să atârne
  • Buzele se pliază spre interior
  • Distanța dintre bărbie și nas devine mai mică
  • Nasul pare mai mare
  • Un colaps facial general adaugă ani aspectului tău

Dinți lipsă - Riduri faciale

Pe măsură ce osul se retrage, pielea de deasupra devine mai puțin întinsă și mai flască, accentuând ridurile existente și facilitând formarea unora noi.
Persoanele cu dinți lipsă adesea dezvoltă obiceiuri compensatorii în mișcarea mușchilor feței pentru a vorbi și a mesteca. Aceste mișcări neobișnuite pot duce la dezvoltarea unor linii de expresie neuniforme, asimetrii faciale și aprofundarea ridurilor, în special în jurul gurii.

Despre Lucrările Fixe pe Implanturi:

Proteza dentară fixă este o soluție eficientă pentru cei care doresc să recupereze funcționalitatea și estetica zâmbetului pierdut. Aceasta oferă o soluție durabilă și confortabilă, dar și restabilesc structura naturală a feței, prevenind "prăbușirea" facială care apare în urma pierderii dinților. Vezi oferta Dinti Ficsi pe implanturi

Ai nevoie de implanturi dentare?

Implanturile dentare și adițiile osoase dentare sunt intervenții chirurgicale extinse. Cele mai bune șanse de succes al implantului apar atunci când sunt realizate de un medic cu experiență. Dacă îți lipsesc dinți și vrei să îi înlocuiești cu implanturi dentare, vei aprecia precizia și măiestria pe care Dr. Andrei o aduce în practica sa.
Urmărește acest videoclip realizat de Doctor Andrei, pentru a face diferemța între oferte și planuri de tratament.

Contactează-ne Acum pentru a afla mai multe despre implanturile noastre și cum te putem ajuta în călătoria ta spre un zâmbet sănătos !