Proteza Fixă pe Implanturi

EVITĂ dinti ficsi in 24 de ore | Proteza dentara fixa

Dintii ficsi în 24 de ore poate fi o opțiune tentantă, deoarece promite o soluție rapidă și imediată pentru problemele tale dentare. Cu toate acestea, este important să înțelegi că calitatea nu poate fi obținută în grabă. Pentru a avea o dantură perfectă, stabilă și durabilă, este necesar să se aloce suficient timp pentru fiecare etapă a tratamentului
Proteza dentara fixa este un tratament complex, care implică inserarea implanturilor dentare și crearea unei lucrări dentare personalizate pentru a înlocui dintii lipsa. Atunci când pacientul acceptă un tratament complex în doar câteva ore, el intră în loterie de bani proprii.

Principala problemă a dinților ficsi in 24 de ore

În 24 de ore se face și se fixează PRIMA și SINGURA variantă a protezei. Acest interval nu este suficient pentru verificarea și ajustarea protezei după parametrii ce lipsesc in design-ul digital: mișcările limbii în timpul vorbirii, miscările în articulația temporo-mandibulară și adaptabilitatea pacientului la noii dinți.
Doctor Andrei, cu peste 8 ani specializare în reabilitări complete pe implanturi, atrage atenția asupra riscurilor asociate cu acestă abordare rapidă. În acest video Dr. Andrei explică cum se face o proteză funcțională și confortabilă în doar 2-3 zile lucrătoare:
Doctor Andrei evită presiunea de a obține dinti ficsi în 24 de ore și se concentrează pe calitatea și durabilitatea rezultatelor. El subliniază importanța unei abordări personalizate și a unui plan de tratament bine structurat, care să permită timpul necesar pentru o integrare corectă a implanturilor și pentru a crea o proteza dentara fixa de înaltă calitate.

Cat costa o proteza dentara fixa? sau
Cat costa implant dentar toata gura?

Tratamentul cu implanturi este un serviciu personalizat, a cărui cost depinde de situația clinică, numărul de implanturi, calitatea și cantitatea de os disponibil pentru implantare. La momentul publicării acestui articol, oferta generală variază în limitele 11 500 lei (proteza fixa cu 4 implanturi-All on 4) și 14 500 le (proteza fixă cu 6 implanturi- All on 6). Numărul de implanturi se stabilește de către medic la primul consult gratuit.
Vezi oferta actualizată pe pagina Dantura fixa pe implanturi
Dr. Andrei este aici pentru a te ajuta să alegi cea mai bună opțiune de tratament. El îți va explica în detaliu opțiunile de înlocuire a dintilor lipsa, inclusiv oferta personalizată pentru proteza dentara fixa pe 4 implanturi și implantul dentar pentru toată gura. Cu experiența și cunoștințele sale extinse, el te va îndruma spre cea mai bună decizie pentru nevoile tale dentare.
Programați acum o consultație și descoperiți soluțiile personalizate pentru o dantură sănătoasă, frumoasă și funcțională!