Proteza Fixă pe Implanturi

De ce proteza dentara este incomoda?- răspunde Doctor Andrei

Proteza dentara fixa este o opțiune modernă și tot mai populară, deoarece oferă pacienților stabilitate și confort maxim. Această procedură presupune inserarea implanturilor dentare în osul maxilar sau mandibular, care ofera protezei dentare stabilitate și o funcționalitate optimă.
proteza fixa
Implanturile dentare sunt de obicei făcute din titan sau alte materiale compatibile cu corpul uman, astfel încât acestea să fie foarte durabile și să se integreze fără probleme. Proteza dentara fixa este o soluție excelentă pentru pacienții care au pierdut dinții și care doresc să se simtă confortabil și sigur în privința zâmbetului lor.

Proteza dentara - Fiecare detaliu contează

Aranjarea individualizată a dinților este esențială pentru obținerea unei proteze dentare fixe durabile și estetice. Această abordare personalizată este asigurată prin design-ul digital. Adaptarea perfectă a protezei se bazează pe precizia înaltă a metodelor și tehnicii utilizate.

Obții un zâmbet natural, confortabil și funcțional, care se manifestă prin:
•Restabilirea rapidă a dicției - noua dantură îți permite să pronunți corect sunetele ”s”, ”r”, ”t” chiar din primele ore de fixare
• Mușcătură este formată corect - pentru o masticație eficientă și asigură sănătatea articulației temporo-mandibulare
• proteza este durabilă - fracturarea protezei este redusă practic la zero, prin distribuirea uniformă a forțelor masticatorii
• implanturile dentare au o durată de viață îndelungată - se evită supraîncărcarea implanturilor
În următorul videoclip, Doctor Andrei explică etapele de realizare a reabilitării pe implanturi și de creare a protezei dentare fixe:
În plus, aceste proteze dentare sunt foarte ușor de întreținut, ceea ce înseamnă că pacienții nu trebuie să își facă griji în privința igienei dentare.

Personalizarea tratamentului în funcție de nevoile tale

Fiecare pacient are nevoi dentare specifice, iar costurile pentru proteza dentara fixa pe implanturi variază în funcție de acestea. Doctor Andrei propune câteva opțiuni de tratament și recomandă pe cea mai eficientă pentru a obține o proteza dentara durabilă cu risc minim de fracturare, o masticație comodă și o dicție clară. Sunt explicate etapele de tratament, termenii de realizare si preturile aferente.

Preturile pentru proteza dentara fixa pe implanturi variază în limitele 11500 lei și 14500 lei, la momentul publicării acestui articol. Acest serviciu are totul inclus: implanturi dentare, bonturi de vindecare, proteza provizorie, toate materialele și manopera medical. Pretul este fixat și nu se modifică pe parcursul tratamentului.
Accesați Oferta Dantura Fixa pe Implanturi, pentru a afla detalii despre preturi proteza dentara fixa și termeni de realizare.
Contactați-ne astăzi pentru a primi o soluție eficientă a problemelor dentare și a face primul pas către un zâmbet mai sănătos și fericit!
Proteza fixa pe implanturi