Proteza Fixă pe Implanturi

Implant Fast And Fixed București – Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Dintii Ficsi

dinti ficsi in 24 ore pret
Inovațiile și avansul tehnologic fac posibilă refacerea integrală a zâmbetului într-o perioadă incredibil de scurtă. Printre cele mai notabile realizări în această direcție se numără abilitatea de a oferi pacienților un set complet de dinți în doar 3 zile de tratament. La cabinetul Doctor Andrei, în București, suntem mândri că implementăm această tehnologie avansată.

Implant Fast And Fixed București – Explorând Fast And Fixed

“Fast and Fixed” este o metodă de top în domeniul implantologiei, care reface zâmbetul în numai 3 zile. Aceasta elimină așteptarea îndelungată, de luni sau ani și oferă un set de dinți complet și funcțional.

Într-o singură procedură se fac extracțiile dinților bolnavi și inserarea implanturilor dentare. După aceasta, o proteza dentara provizorie este atașată implanturilor, permițând pacientului să părăsească cabinetul cu un zâmbet reînnoit. Ceea ce face această tehnică unică este faptul că procesul de implantare și aplicarea structurii dentare se realizează în doar 3 zile

Mai multe detalii despre procesul de reabilitare completă, urmăriți în aurmătorul video realizat de Doctor Andrei:
Cele 5 Avantaje ale Metodei Fast And Fixed

“Fast and Fixed” a schimbat paradigma în implantologia dentară, oferind o soluție promptă și eficace pentru înlocuirea dinților. Beneficiile acestei metode includ:

  • Rezultate rapide: O transformare a zâmbetului în doar 3 zile, comparativ cu metodele tradiționale care durează luni sau ani.
  • Încredere instantanee: Pacienții se simt mai încrezători având un zâmbet complet, fără a fi preocupați de absența dinților.
  • Intervenție minim invazivă: Planificarea riguroasă și tehnologia de ultimă oră permit o procedură cu disconfort redus pentru pacient.
  • Funcționalitate și estetică: Dinții noi sunt proiectați după parametrii individuali ai pacientului, sunt estetici și funcționali, permițând pacientului să mestece și să vorbească normal.
  • Soluție durabilă: Chiar dacă structura este provizorie, metodele și materialele folosite asigură o bază solidă pentru lucrarea finală.
Sute de pacienți au realizat acest tratament la Doctor Andrei și au obținut o transformare spectaculoasă:
proteza fixa
proteza pe implanturi

Dinti Ficsi - Reabilitarea În Două Etape


Refacerea zâmbetului cu “Fast and Fixed” se realizează în două etape cruciale pentru asigurarea unui rezultat de calitate superioară. În prima fază, imediat după inserția implanturilor, pacientul primește o proteza dentara provizorie. În faza a doua, după 3-6 luni, aceasta este înlocuită cu o proteza definitiva.

Detalii Despre Prețuri Implant Dentar Toata Gura


Doctor Andrei, ca renumit specialist stomatologic din București oferă servicii de calitate la prețuri transparente și competitive. La momentul publicării acestui articol, costurile asociate cu metoda “Fast and Fixed” sunt :
Maxilar Inferior
–Etapa 1: Proteza fixa cu 4 implanturi – 11500 Lei. Include 4 implanturi și lucrarea fixa provizorie
–Etapa 2 (peste 3-6 luni): Lucrarea fixa definitiva începe de la 7500 Lei.
Maxilar Superior
–Etapa 1: Proteza fixa cu 6 implanturi – 14500 Lei. Include 6 implanturi și lucrarea fixa provizorie
–Etapa 2 (peste 3-6 luni): Lucrarea fixa definitiva începe de la 7500 Lei.
Află detalii despre oferta generală pe pagina Dinti Ficsi

Pasiune pentru Detalii - Doctor Andrei

Alegerea cabinetului Doctor Andrei pentru tehnica “Fast and Fixed” vine cu multiple avantaje. Pe lângă echipa de specialiști experimentați, utilizăm echipamente și materiale de top. Angajamentul nostru se reflectă nu doar în calitatea serviciilor oferite, dar și în prețurile accesibile și promoțiile pe care le oferim pacienților.

Cum Să Te Programezi Și Ce Să Aștepți?

Pentru programări la cabinetul Doctor Andrei, poți folosi platforma online sau contacta direct clinica prin Whatsapp. Consultația inițială este esențială pentru a determina cea mai bună abordare pentru tine și pentru a clarifica orice nelămurire.

Transformă-ți Zâmbetul Acum și bucură-te de un nou început. Echipa Doctor Andrei te așteaptă cu brațele deschise pentru a-ți oferi servicii stomatologice de excepție.