Proteza Fixă pe Implanturi

În câte zile te obișnuiești cu proteza dentara fixa ? Iată sfaturi și trucuri pentru o adaptare rapidă și confortabilă! - Doctor Andrei

proteza dentara
Indiferent de motivul pentru care ai ajuns să ai dinti lipsa, proteza dentara fixa pe implanturi este o soluție excelentă pentru a recăpăta un zâmbet complet și sănătos.
Doctor Andrei pune accent pe funcționalitate și confort, de aceea face proba machetei viitoarei proteze pentru a verifica adaptabilitatea pacientului la noii dinti. Se urmărește dicția și se ajustează design-ul digital al protezei. În așa fel, pacientul se adaptează rapid la noii dinți și are un confort sporit pe tot parcursul purtării protezei provizorii. În general, acomodarea durează de la 2 zile până la o săptămână.
Ce înseamnă comod?
- Sa ai o pozitie fixa, comoda de inchidere.
- Să poți mastica eficient
- Să nu ai dureri la nivelul muschilor masticatori sau al articulatiilor temporo-mandibulare.
- Sa nu ai cefalee provocata de aranjarea gresita a dintilor.
- Bruxismul, sau scrâșnitul din dinți să nu fie cauza fracturarii protezelor.
Mai multe detalii despre procesul de creare a protezei dentare fixe pe implanturi găsiți în videoclipul realizat de Doctor Andrei:
Titlu videoclip: Proteza dentara fixa | implant dentar toata gura | proteza dentara fara cerul gurii
Gingiile și țesuturile moi din jurul implanturilor dentare vor avea nevoie de timp pentru a se vindeca complet, iar în acest interval de timp este foarte important alimentația adecvată. În primele zile, este recomandat să eviți alimentele tari sau gumate și să optezi pentru alimente moi și ușor de mestecat. Proteza dentara fara cerul gurii permite să simți gustul natural al mâncării. În timp, odată ce te obișnuiești cu proteza dentara fixa , vei putea reveni la o alimentație diversă, incluzând alimente mai dure.

Pret proteza dentara fixa pe implanturi

Dacă te întrebi cat costa implant dentar toata gura, este important să menționăm că prețul depinde de mai mulți factori, precum numărul de implanturi dentare, volumul și calitatea osului natural, precum și alte aspecte specifice fiecărei situații clinice
Vezi oferta pentru Proteza fixa pe 4 implanturi pe pagina Dantura Fixa
Doctor Andrei oferă exclusiv servicii de reabilitare a zâmbetului cu ajutorul protezelor dentare fixe pe implanturi. Este atent la alinierea individualizată a dinților pe arcadă pentru a restabili articularea corectă a sunetelor.
Vezi situațiile clinice care necesită tratamente personalizate:
Videoclip despre Proteza dentara fixa | implant dentar toata gura | proteza dentara fara cerul gurii
Programează Acum o consultație gratuită, cu ajutorul lui Doctor Andrei și al echipei sale de specialiști în implantologie, vei primi informații complete pentru sănătatea și zâmbetul tău!