Proteza Fixă pe Implanturi

Mai mult decât dinti ficsi: Cum e viața cu proteza dentara fixa?

dinti ficsi in 24 ore
Pierderea dinților este o problemă comună cu care se confruntă fiecare a doua persoană după 45 de ani. Dintii lipsa împiedică să ai o masticație eficientă, iar dinții care au rămas sunt suprasolicitați și încep să doară, să se clatine și se pierd destul de repede. Comunicarea se reduce la minimum necesar, pentru că fiecare deschidere a gurii induce jenă și disconfort. Începi să simți limite care se îngustează cu fiecare dinte pierdut.
Proteza fixa pe implanturi este o soluție funcțională și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă, fără a fi nevoie de intervenții ulterioare
Dacă vă doriți dinti ficsi, aflați detalii despre viața pacienților care au făcut deja acest tratament:

 • Ce poti mânca cu proteza dentara fixa?
 • Cat rezista proteza dentara fixa?
 • Cât de corectă este dicția?
 • Cum se curăță proteza dentara fixa?
 • Cum este somnul cu proteza dentara fixa?
 • Cum se imbunătățește calitatea vieții?
 • Cat costa o proteza dentara fixa?

 • Ce poti mânca cu proteza dentara fixa pe implanturi?

Mestecarea cu proteza dentara fixa este o experiență diferită față de protezele mobile tradiționale. Datorită fixării ferme pe implanturile dentare, proteza dentara nu se va mișca sau aluneca în timpul mâncării, oferind o stabilitate excelentă. Astfel, puteți savura cu încredere alimentele preferate și puteți relua o dietă variată și sănătoasă.

 • Cat rezista proteza dentara fixa?

Reabilitarile totale pe implanturi rămân funcționale timp de 25-30 ani. Condițiile esențiale sunt: igiena dentară bună, vizitele periodice la medic și menținerea stării generale de sănătate la nivel satisfăcător. Despre cauzele pierderii implanturilor, vorbește Dr. Andrei în acest videoclip:

 • Cât de corectă este dicția?

Doctor Andrei pune accent pe articularea corectă a suntelor, deoarece pacienții noștri au profesii legate de comunicarea cu oamenii: profesori, manageri vanzari, moderatori evenimente, artisti etc. Cu o adaptare inițială și exerciții de vorbire, veți observa că dicția se îmbunătățește rapid. Proteza dentara fixa este proiectată astfel încât să vă permită să vorbiți natural și fără restricții. Veți fi uimit de cât de bine vă puteți exprima, fără să vă faceți griji cu privire la sunetele sau pronunția distorsionată.

 • Cum se curăță proteza dentara fixa?

După fixarea protezei dentare, scopul principal al igienei orale este asigurarea unei gingii sănătoase. Se realizează în etape cu o periuță obișnuită și 2 periute special. Mai multe detalii sunt prezentate de Dr. Andrei în următorul videoclip:

 • Somnul cu proteza dentara fixa?

Proteza dentara fixa oferă confort și siguranță în timpul somnului, fără a fi necesară îndepărtarea și curățarea zilnică a protezei, cum ar fi în cazul protezelor mobile. Astfel, puteți dormi liniștit și vă puteți relaxa, știind că proteza este stabilă și sigură.

 • Cum se imbunătățește calitatea vieții?

Proteza dentara menține volumul osului maxilar, păstrează trăsăturile și aspectul estetic al feței. Masticația eficientă ajută la rezolvarea problemelor gastrice și contribuie la menținerea stării generale de bine. Proteza dentara fixa pe implanturi vă oferă o dantura perfecta și de durată, care nu necesită ajustări frecvente sau reparații.

 • Cat costa o proteza dentara fixa?

Costul poate varia în funcție de mai mulți factori, precum numărul de implanturi necesare, complexitatea cazului și materialele utilizate. Pentru a obține o evaluare precisă și o ofertă personalizată, este necesar o consultație cu Doctor Andrei. Consultația este gratuită, durează 30 minute și oferă toate informațiile necesare care vă ajuta să obțineți o dantura perfecta.

Oferta actuală este accesibilă pe pagina Dantura Fixa pe Implanturi
Programați Acum o consultație cu Doctor Andrei pentru a afla mai multe despre proteza dentara fixa pe implanturi și prețurile acestui tratament

Alegeți un zâmbet impecabil și bucurați-vă de toate avantajele oferite de cele mai noi tehnologii medicale!