Proteza Fixă pe Implanturi

” Cat Timp Tine un Implant Dentar ? ” sau ” De ce se pierd implanturile dentare ? ”- răspunde Doctor Andrei

Un implant dentar reprezintă o soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea dintilor lipsa. Este natural să te întrebi: cat timp tine un implant dentar la mine? Mai ales dacă este nevoie de mai multe implanturi dentare sau de o proteza dentara fixa.

Durata de viata a unui implant dentar

Un implant dentar bine întreținut și cu îngrijire adecvată rămâne fucțional timp de 20-30 ani sau chiar mai mult. Este important să înțelegi că fiecare caz este unic, iar durata de viață a unui implant dentar poate varia de la persoană la persoană.
Printre factorii ce influențează durata de viata a unui implant dentar sunt:
1. Starea Generală a Sănătății: Problemele de sănătate precum diabetul sau afecțiunile sistemice influențează integrarea implantului, vascularizarea țesuturilor locale și activitatea sistemului imun
2. Îngrijirea Orală: O igienă orală adecvată și o rutină regulată de curățare pot contribui semnificativ la prelungirea duratei de viață a unui implant dentar. Asigură-te că te periezi pe dinți de cel puțin două ori pe zi, folosești irigator bucal și vizitezi regulat dentistul pentru controale și igienizări.
3. Tehnica Chirurgicală și Calitatea Materialelor: Experiența și abilitățile medicului influențează direct durata de viață a implantului prin:
· Asigurarea formei corecte a lucrării protetice pe implanturi
· Monitorizarea gingiei
· Monitorizarea cantității de os în regiunea implanturilor
Mai multe aspecte și detalii găsești în videoclipul realizat de Doctor Andrei:
Titlul videoclipului : ” Cat Timp Tine un Implant Dentar ? ” sau ” De ce se pierd implanturile dentare ? ”
Din 2015 Doctor Andrei se specializează doar pe reabilitări complete pe implanturi, având o vastă experiență în turism dentar . Are studii post-universitare la Viena cu ultra-specializare în disfuncții ale articulației temporo-mandibulare, ceea ce asigura un examen clinic complet și propunerea celor mai funcționale opțiuni de tratament. Aceasta înseamnă că pacientul obține după tratament o masticație eficientă și o dicție corectă, fără compromisuri.
La un consult gratuit obțineți o descriere minuțioasă a danturii, opțiunile și etapele de tratament, termenii de realizare și preturile aferente.
Vezi oferta generală pentru Proteza Dentara Fixa Pret pe pagina Dantura Fixa
Programează Acum o consultație gratuită, cu ajutorul lui Doctor Andrei și al echipei sale de specialiști în implantologie, vei primi informații complete pentru sănătatea și zâmbetul tău!
Descoperă un zâmbet sănătos și bucură-te de confortul și estetica unei proteze fixe pe implanturi !