Proteza Fixă pe Implanturi

Cat costa implant dentar toata gura? Descopera solutia ideala la un pret accesibil!

proteza fixa cu 4 implanturi pret
Cat costa un implant dentar toata gura? Este o întrebare frecventă și firească pentru oamenii care doresc să înlocuiască dintii lipsa și să obțină o dantură completă și funcțională.

Proteza dentara pe 4 implanturi – All on 4

Doctor Andrei recomandă proteza dentara pe 4 implanturi la mandibulă, All on 4 , doar în cazul când este puțin os natural. Deși este o opțiune mai accesibilă din punct de vedere financiar, All on 4 trebuie lăsată ca ultima opțiune. Cu doar un implant în plus, metoda All on 5 permite de a ”conserva” suficient os pentru a avea dinți ficși toată viața.

Mai multe detalii despre dantura fixa sunt explicate de Doctor Andrei aici:
Titlul: Nu alege proteza dentara pe 4 implanturi – All on 4 – până nu vezi acest videoclip

Personalizarea tratamentului în funcție de nevoile tale

Fiecare pacient are nevoi dentare specifice, iar costurile pentru proteza dentara fixa pe implanturi variază în funcție de acestea. Doctor Andrei propune câteva opțiuni de tratament și recomandă pe cea mai eficientă pentru a obține o proteza dentara durabilă cu risc minim de fracturare, o masticație comodă și o dicție clară. Sunt explicate etapele de tratament, termenii de realizare si preturile aferente.
Preturile pentru proteza dentara fixa pe implanturi variază în limitele 11500 lei și 14500 lei, la momentul publicării acestui articol. Acest serviciu are totul inclus: implanturi dentare, bonturi de vindecare, proteza provizorie, toate materialele și manopera medicală. Pretul este fixat și nu se modifică pe parcursul tratamentului.

Vezi oferta actualizată pe pagina Proteza dentara
Tratamentul cu implant dentar pentru toata gura este o alegere excelentă pentru a obține o dantură completă și funcțională. Cu ajutorul lui Doctor Andrei și al echipei sale de specialiști, primești îngrijire de calitate pentru sănătatea și zâmbetul tău.
Programează Acum o consultație pentru a obține o dantură funcțională și comodă.

Obține informații complete pentru a avea un zâmbet ca în reviste!