Proteza Fixă pe Implanturi

Frica de Zâmbet Fals? Ai găsit soluția - Proteza Dentara Fixa!

implant dentar pret
Dacă ai pierdut dinții de-a lungul timpului și ai nevoie de dinti ficsi, atunci proteza dentara fixa este alegerea potrivită. Această opțiune oferă rezultate estetice impecabile, o masticație eficientă și o comunicare plină de încredere. Doctor Andrei și echipa sa de specialiști te vor ghida pe parcursul procesului, pentru a obține un zâmbet strălucitor și o calitate îmbunătățită a vieții.

Cum o să arate fața mea cu noua dantura?

Iata cateva moduri prin care proteza fixa poate influenta fizionomia:
  1. Restaurarea formei fetei: Pierderea dintilor poate duce la colapsul muschilor si tesuturilor faciale, ceea ce poate determina modificarea formei fetei. Proteza fixa inlocuieste dintii lipsa, ajutand la sustinerea structurilor faciale si restabilindu-le forma naturala.
  2. Suport pentru buze si obrajii: Dintii lipsa pot face ca buzele si obrajii sa para lasate sau cazute. Proteza fixa ofera suport si sustinere pentru aceste tesuturi, conferind un aspect mai plin si mai tineresc.
  3. Umplerea ridurilor si liniilor fine: Pierderea dintilor poate accentua ridurile si liniile fine din jurul gurii si nasului. Prin inlocuirea dintilor cu o proteza fixa, se poate umple spatiul, reducand aspectul ridurilor si liniilor fine.
  4. Corectarea problemelor de ocluzie: Dintii lipsa pot afecta ocluzia (modul in care se inchid dintii intre ei), ceea ce poate provoca tensiune musculara si disconfort. Proteza fixa corecteaza problemele de ocluzie, imbunatatind alinierea dintilor si eliberand tensiunea musculara.
  5. Redarea simetriei faciale: Pierderea dintilor poate cauza dezechilibre ale structurilor faciale, determinand o fizionomie inegala. Proteza fixa ajuta la restabilirea simetriei si echilibrului estetic al fetei.
  6. Restabilirea functiei masticatorii: Proteza fixa reda functia masticatorie, permitand pacientului sa mestece si sa inghita alimentele in mod normal. Acest lucru contribuie la mentinerea tonusului muscular si a structurilor faciale.
Proteza dentara fixa pe implanturi se creează într-un program special digital în care sunt introdusi parametrii funcționali ai fiecărui pacient. Apoi lucrarea dentara se frezează automat, ceea ce înseamnă o precizie înaltă și o micșorare semnificativă a timpului de așteptare a pacientului. Materialele utilizate sunt de cea mai bună calitate care asigură integrarea implanturilor și au culori naturale ale dinților și gingiilor. În interior, proteza dentară conține schelet metalic care se conectează de implanturi și asigură o durabilitate înaltă a protezei provizorii.

Proteza dentara fixa este creată astfel încât să se potrivească perfect în cavitatea orală și să ofere confort maxim în timpul purtării.

Ce rezultate sunt?

Vezi transformările pacienților nostri
proteza fixa cu 4 implanturi pret
proteza dentara pret
dinti ficsi in 24 ore


Află ce informații poți primi la primul consult care te ajută să alegi din zeci de oferte personalizate. Material video realizat de Doctor Andrei:


Doctor Andrei. Expertiză și Pasiune pentru dinti ficsi

Doctor Andrei și echipa sa de specialiști sunt dedicați să îți ofere cele mai bune soluții pentru a obține un zâmbet strălucitor și sănătos. Cu o vastă experiență în protezare dentară și implantologie, Doctor Andrei se asigură că fiecare pacient primește tratamentul personalizat și toată atenția de care are nevoie.

Cat costa implant dentar toata gura ?

”Cat costa implant dentar toata gura ? ” - o simplă căutare pe internet oferă zeci de rezultate cu oferte.
Ceea ce diferențiază oferta noastră este:
Serviciul Proteza fixa pe implanturi are totul inclus: extracțiile dentare, implanturile, bonturile de vindecare, proteza fixă provizorie și controalele post-tratament.

Proteza provizorie realizată la noi are o bară de rezistență în interior (NU se vede), care fixează prin înșurubare. Astfel, obțineți o dantură :
foarte rezistentă- poate fi purtată 6 luni-18 luni
subțire, similar danturii naturale- acomodare rapidă și articularea corectă a sunetelor
personalizată, protejează implanturile de suprasolicitare și asigură funcționalitatea lor pe termen lung
estetică și perfect funcțională din prima zi de fixare.

Oferta generală variază în limitele 11500 lei (proteza fixa pe 4 implanturi - ALL ON 4) și 14500 lei (proteza fixă pe 6 implanturi -ALL ON 6).
Obțineți o ofertă personalizată după evaluare precisă și completă la clinica noastră: starea gingiilor, tipul de mușcătura, calitatea și cantitatea osului maxilar/mandibular
Află detalii despre oferta generală pe pagina Dinti Ficsi
Doctor Andrei și echipa sa oferă o evaluare personalizată și un plan de tratament detaliat, inclusiv informații despre costuri și termeni de realizare.

Programează Acum o consultație gratuită, cu ajutorul lui Doctor Andrei și al echipei sale de specialiști în implantologie, vei primi informații complete pentru sănătatea și zâmbetul tău!

Descoperă un zâmbet sănătos și bucură-te de confortul și estetica unei proteze fixe pe implanturi !