Proteza Fixă pe Implanturi

Lucrare fixa pe 4 implanturi: Etape și Costuri

Implantul dentar All-on-4 reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru persoanele care au pierdut majoritatea sau toți dinții. Acest tratament oferă o reconstrucție completă a zâmbetului cu ajutorul a patru implanturi dentare, furnizând un aspect natural și funcționalitate de durată. Descoperă de ce această lucrare fixă pe 4 implanturi este atât de valoroasă pentru reabilitarea orală și află mai multe despre implant dentar 24 ore și opțiunile de adiții osoase.

Ce Este Implantul Dentar All-on-4?- explică Doctor Andrei

All-on-4 este o tehnică revoluționară care permite fixarea întregii arcade dentare, fie ea superioară sau inferioară, folosind doar 4 implanturi dentare plasate strategic în osul maxilar. Este adesea recomandată de Dr. Andrei pentru pacienții care suferă de pierderea dinților și degradarea osului maxilar, oferind o alternativă eficientă la protezele dentare mobile.
medic implantolog

Avantajele Lucrării Fixe pe 4 Implanturi

  1. Eficiență Rapidă: Procedura All-on-4 permite instalarea imediată a unei proteze provizorii în aceeași zi cu implantarea, astfel încât pacienții pot pleca din cabinet cu un zâmbet complet refăcut.
  2. Costuri Reduse: Fiind nevoie de mai puține implanturi decât în metodele tradiționale, „implanturi dentare pret” pentru All-on-4 sunt adesea mai accesibile.
  3. Confort și Stabilitate: Proteza se sprijină direct pe implanturi, ceea ce reduce disconfortul și îmbunătățește funcționalitatea, permițând pacienților să mănânce, să vorbească și să zâmbească cu încredere.
  4. Prevenirea Resorbției Osoase: Implanturile stimulează osul maxilar, prevenind resorbția osoasă, ce este comună în urma pierderii dinților.
  5. Durabilitate: All-on-4 este proiectat să fie o soluție de lungă durată, implanturile având potențialul de a dura pe viață cu îngrijire adecvată.

Procesul All-on-4 Explicat de Doctor Andrei

Procedura All-on-4 începe cu o evaluare detaliată a sănătății orale a pacientului, inclusiv radiografii sau tomografie dentară pentru a planifica plasarea implanturilor. În ziua procedurii, implanturile sunt inserate în osul maxilar. O proteză temporară este fixată imediat, permițând pacientului să se bucure de beneficiile unui zâmbet complet chiar din prima zi.

Cine Poate Beneficia de All-on-4?

Lucrarea fixă pe 4 implanturi este ideală pentru pacienții care au pierdut majoritatea dinților și care nu au suficient os pentru implanturi multiple. Pentru cei care necesită adiții osoase, Dr. Andrei poate evalua și oferi soluții personalizate care să pregătească maxilarul pentru implanturi.

Implant dentar 24 ore

All-on-4 este o soluție avansată și accesibilă pentru cei care doresc să își recupereze funcționalitatea și estetica zâmbetului. Datorită eficienței și beneficiilor pe termen lung, acest tratament a devenit rapid o alegere populară pentru reabilitarea orală completă. Vezi Oferta Implant Dentar 24 ore
Ești gata să redescoperi confortul și încrederea unui zâmbet complet?
Contactează-l pe Dr. Andrei astăzi pentru a discuta despre opțiunile tale pentru lucrare cu 4 implanturi și pentru a programa o consultație.