Proteza Fixă pe Implanturi

Care este rata de succes a implanturilor dentare ? Cat dureaza un implant dentar ?

cat costa o proteza dentara fixa
Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim este: "Care este rata de succes a implanturilor dentare?" Ei bine, avem vești bune! Potrivit statisticilor, rata de succes a implanturilor dentare este evaluată în general la aproximativ 95% din totalul implanturilor inserate.
Doctor Andrei a obținut o rată de success de 99%, aceasta înseamnă că majoritatea procedurilor de implant dentar oferă pacienților un zâmbet durabil și o funcție de mestecare îmbunătățită.

Implant dentar Bucuresti - O alegere eficienta pentru zâmbetul tău

Implantul dentar este o procedură medicală modernă și eficientă, care oferă pacienților șansa de a înlocui dintii lipsa cu soluții stabile și naturale. Fie că ai pierdut dinți din cauza vârstei sau a unor afecțiuni dentare, implantul dentar Bucuresti este o opțiune excelentă pentru a-ți redobândi funcția masticatorie și a avea un zâmbet frumos. Cu ajutorul lui Doctor Andrei și a echipei sale specializate primesti o evaluare precisă și personalizată pentru nevoile tale specifice.

Proteza dentara fixa - Revenirea la un zâmbet impecabil

Pentru a oferi pacienților noștri cea mai bună experiență și soluție estetică, proteza dentara fixa este o opțiune de înlocuire a dintilor lipsa pe care o recomandăm cu încredere. Dacă ai avut temeri legate de disconfortul purtării protezelor sau de aspectul fals al acestora, proteza dentara fixa vine cu avantajul unui zâmbet impecabil și natural. Cu proteza dentara fixa, poți reveni la o alimentație diversă și fără restricții, bucurându-te de gusturile preferate în mod confortabil și sigur.

Cum sa alegi din zeci de oferte personalizate? Vezi acest video realizat de Doctor Andrei:

Factorii cheie care influențează rata de succes a implanturilor dentare ?

Rata de success și durata de viată a implanturilor dentare depinde de:
· Cantitatea și calitatea osului: Există cazuri în care pacienții pot prezenta un deficit de os, ceea ce poate afecta stabilitatea implantului dentar. În astfel de cazuri, uneori, pot fi necesare proceduri suplimentare precum augmentarea osoasă pentru a spori șansele de succes.

· Starea de sănătate generală: Pacienții care au anumite afecțiuni medicale cronice pot prezenta un risc mai mare de eșec al implanturilor dentare. Este important să discuți cu medicul tău stomatolog despre orice condiție medicală pe care o ai pentru a putea lua măsuri adecvate înainte de procedură.

· Obiceiurile personale: Fumatul poate afecta negativ procesul de vindecare și poate dubla riscul de eșec al implanturilor. Renunțarea la fumat înainte și după procedură poate spori considerabil șansele de succes ale implantului dentar.

· Igiena orală: O igienă orală adecvată și vizitele regulate la medicul stomatolog sunt esențiale pentru menținerea sănătății implanturilor pe termen lung. Pacienții trebuie să acorde o atenție deosebită igienei orale, curățând în mod regulat și corespunzător zona implanturilor.

Mai multe despre durata de viata a implanturilor, urmăriti aici:

Cat costa un implant dentar?

Cat costa un implant dentar? Este o întrebare firească, deoarece fiecare pacient dorește să-și planifice bugetul . Preturile pentru implanturi dentare variaza in functie de numarul de implanturi necesare si de materialele folosite. Pentru a primi o evaluare precisa a costului tratamentului, te invitam sa ne vizitezi pentru o consultatie la care primești informatii detaliate despre starea curentă, opțiunile de tratament și costurile aferente.
Află detalii despre oferta generală pe pagina Implant dentar pret
Programează Acum o consultație și bucura-te de un zâmbet strălucitor și de o sănătate orală îmbunătățită!