Proteza Fixă pe Implanturi

Cum să alegi medic stomatolog Bucuresti din zeci de oferte? – Ne spune Doctor Andrei

implant dentar bucuresti
Proteza fixa pe implanturi ? O simplă căutare pe internet afișează sute de rezultate, iar dacă s-a rupt proteza veche și ai nevoie de dinți chiar astăzi, cu siguranță nu ai timp să citești toate ofertele.
Ce faci când ai nevoie de proteza fixa pe implanturi ?
O simplă adresare online la D-l Doctor Andrei te scutește de drumuri și programări la cabinet. Primești gratuit o ofertă personalizată în baza unei radiografii / tomografii dentare. Se explică opțiunile, etapele de tratament pentru a rezolva eficient problemele dentare . Prin mesaje pe WhatsApp sau messenger primești răspunsurile de care ai nevoie și un plan de tratament personalizat cu calcularea tuturor costurilor.
Doctor Andrei Podgornîi- medic stomatolog București
D-l Doctor Andrei este un cunoscut medic stomatolog din Republica Moldova, stabilit in Bucuresti, care se specializează în reabilitari totale pe implanturi și turism dentar Romania. Experiența vastă și studiile postuniversitare de la Viena au dus la selectarea tehnicilor inovative care gestionează eficient chiar și cele mai complexe probleme dentare. Astfel, proteza dentara cu carcasă de metal permite o acomodare mai ușoară și practic se exclude posibilitatea fracturării protezei provizorii – cea mai frecventă cauză a pierderii implanturilor.
Protezele în 24h și protezele dentare tradiționale nu au carcasă metalică, din care cauză se fracturează mai des și sunt mult mai groase. De asemenea oferă un rezultat estetic mai slab, iar acomodarea se petrece mult mai greu.
D-l Doctor Andrei planifică și fixează proteze dentare individualizate, formează o mușcătura corectă și păstrează stereotipul de vorbire pentru restabilirea rapidă a dicției perfecte.
Tratamentul cu implanturi durează de la o zi până la 5 zile lucrătoare în dependență de situația clinică. Durata scurtă de tratament, accesibilitatea și serviciile medicale de calitate sunt criteriile de bază ale pacienților din turism dentar Romania. Comunicarea cu pacienții străini are loc în limbile engleză, italiană și rusă.
Contactați-ne astăzi pentru a primi o soluție eficientă a problemelor dentare și a face primul pas către un zâmbet mai sănătos și fericit!
Proteza fixa pe implanturi