Proteza Fixă pe Implanturi

Ți-e poftă de mâncărurile preferate? Cu Proteza Dentara Fixa poți mânca de toate!

Ai observat că dinții sunt mobili să ai dureri la masticație? Probabil, în meniul tău au apărut mai multe alimente tocate și moi care să nu provoace disconfort în timpul mesei. Totuși, îți dai seama că ai nevoie de o soluție durabilă și eficientă. Proteza dentara fixa este soluția ce îți redă bucura de a mânca mâncărurile preferate, restabilește funcționalitatea danturii și asigură zâmbetul frumos și sănătos.
Proteza dentara fixa cu 4 implanturi – All on 4 implică inserarea a 4 implanturi dentare în maxilarul sau mandibula ta, oferind o bază solidă și stabilă pentru noii dinți. Proteza dentara cu 12 dinți se fixează prin înșurubare, ceea ce permite un acces simplu și securizat la proteză și la implanturi dentare.
Reabilitarea totala pe implanturi durează în mediu 3-4 zile lucrătoare. Mai multe detalii despre etape de tratament, termenii de realizare, procedurile de asigurare a calității sunt explicate în videoclipul realizat de Doctor Andrei:

Proteza dentara fixa pe implanturi |Proteza dentara fixa cu 4 implanturi - All on 4| Proteza dentara fixa cu 6 implanturi - All on 6

Doctor Andrei - experiență și pasiune în stomatologie

Doctor Andrei este un medic stomatolog cu peste 12 ani experiență, în care ultimii 8 ani s-a specializat în reabilitări complete pe implanturi. Cu o abordare atentă și profesională, el restabilește complet funcționalitatea orală prin realizarea unei mușcături corecte, alinierea individualizată a dinților pe arcadă. Astfel pacientul obține masticație eficientă, dicție corectă și proteză comodă și durabilă care se simte ca dinții proprii.
Doctor Andrei explică fiecare etapă și răspunde la toate întrebările tale. Echipa sa dedicată va asigura că te simți confortabil și în siguranță pe tot parcursul tratamentului.

Alimentarea cu proteza dentara fixa:

Una dintre cele mai mari preocupări pentru pacienții cu proteze fixe este legată de alimentația potrivită și comoditatea în timpul mesei. Cu toate acestea, odată ce te adaptezi protezei dentare fixe, vei descoperi că există o gamă variată de alimente pe care le poți consuma cu ușurință. Iată câteva opțiuni pentru a te inspira:

  1. Legume și fructe: Legumele și fructele moi, precum cartofii dulci copti, avocado, bananele și caisele, sunt ușor de mestecat și conțin vitaminele și mineralele necesare pentru menținerea sănătății
  2. Produse de carne: Optează pentru carne de pui fiartă sau pește fără oase, care sunt ușor de tăiat în bucăți mici și de mestecat.
  3. Lactate și derivate: Produsele lactate moi, cum ar fi iaurtul, brânza moale sau brânza de vaci, reprezintă opțiuni delicioase și bogate în nutrienți.
  4. Ovăz și cereale: Amestecă ovăzul și cerealele cu lapte sau iaurt pentru a obține o masă ușor de mestecat și sățioasă.
  5. Paste făinoase: Pastele făinoase, cum ar fi pastele cu sosuri moi și cremoase, sunt o alegere excelentă pentru a te bucura de mese consistente.
  6. Smoothie-uri și sucuri naturale: Prepară smoothie-uri sau sucuri naturale din fructe și legume pentru a obține o doză de vitamine și nutrienți într-un mod gustos și ușor de consumat.
  7. Pâine : Optează pentru pâine moale și prăjituri care sunt mai ușor de mestecat.

Proteza dentara fixa – costuri și beneficii

Pretul protezei dentare fixe pe implanturi poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi complexitatea cazului și materialele utilizate. La momentul publicării acestui articole, pretul pentru o proteza dentara fixa variază în limitele 11500 lei (proteza fixa pe 4 implanturi - All on 4) și 14500 lei (proteza fixă pe 6 implanturi -All on 6).
Oferta generală actualizată este disponibilă pe pagina Proteza fixa cu 4 implanturi
Oferta personalizată se obține după evaluare precisă și completă la clinica noastră: starea gingiilor, tipul de mușcătura, calitatea și cantitatea osului maxilar/mandibular și opțiunile de tratament disponibile. Reabilitările totale pe implanturi sunt diponibile ca pachete de tratament ce au totul inclus: extracțiile dentare, implanturile, bonturile de vindecare, proteza fixă provizorie și controalele post-tratament.
Dacă durerile la mestecare te împiedică să te bucuri de mâncarea ta preferată, nu mai aștepta. Alege Proteza fixa pe implanturi și recâștigă confortul și plăcerea mâncării!

Programează Acum o consultație cu Doctor Andrei și începe călătoria către o dantură sănătoasă și fericită!