Proteza Fixă pe Implanturi

Eviți să Faci Fotografii? Cum Proteza Dentara Fixa pe Implanturi Reda Strălucirea Zambetului?

implant dentar bucuresti
Dinti lipsa - cauza subtilă a schimbărilor vizibile !
Nimeni nu recunoaște, dar cea mai frecventă cauză este lipsa dinților.
Dacă au trecut ani buni de la pierderea dinților, atunci schimbările faciale devin tot mai vizibile. Cu timpul, ne putem da seama de căderea obrajilor, apariția ridurilor mai pronunțate și chiar modificarea formei feței.

De ce cremele și procedurile cosmetologice nu sunt suficiente?

Da, aceste urmări sunt tot mai accentuate, chiar dacă se folosesc creme scumpe sau se urmează proceduri cosmetologice. Motivul? Efectul acestor tratamente este limitat în fața schimbărilor majore cauzate de lipsa dinților.

Soluția la îndemână – proteza dentara fixa pe implanturi !

Acum, hai să vorbim despre o soluție care îți poate reda zâmbetul și încrederea în sine. Este vorba despre proteza dentara fixa pe implanturi - o metodă modernă și eficientă pentru a înlocui dintii lipsa. Doctor Andrei urmărește restabilirea parametrilor fizionomici și asigură funcționalitatea ireproșabilă a noii danturi: masticația este comodă, dicția se restabilește rapid și complet.
Prin intermediul acestei proceduri, întreaga arcadă dentară poate fi reabilitată în doar 3 zile de tratament. Așadar, dacă simți că lipsa dinților a început să-ți afecteze viața de zi cu zi, poți să alegi cu încredere această opțiune. Este o soluție eficientă și raapidă care îți poate reda zâmbetul în cel mai scurt timp posibil.

Cum să diferențiezi ofertele personalizate? În doar 2 minute la primul consult înțelegi dacă ai în față o ofertă bună. Vezi detalii în următorul video realizat de Doctor Andrei:

Cat costa implant dentar toata gura ?

Acum, te întrebi cat costa implant dentar toata gura? Costurile pot varia în funcție de cazul fiecărui pacient și de complexitatea tratamentului. Fii sigur, beneficiile acestui tratament se resimt în fiecare zi a vieții tale.
Află preturile actuale pe pagina proteza pe implanturi

Doctor Andrei – 8 ani de experiență in proteze pe implanturi

Dacă simți că este momentul transformarii și te-ai hotărât să ai un zâmbet mai strălucitor, atunci Doctor Andrei îți oferă toate informațiile și ghidarea necesară în alegerea celei mai bune opțiuni de tratament.
Așadar, nu mai aștepta! Obține un plan de tratament care îți oferă increderea în dantura ta perfecta.
Zâmbetul tău merită să strălucească din nou și să-ți reflecte personalitatea!