Proteza Fixă pe Implanturi

Provocarea perfectiunii: Proteza fixa pe implanturi și siguranța transformării

proteza dentara fixa pret
Reabilitarea completa a unei arcade dentare presupune inserarea implanturilor dentare în osul maxilar sau mandibular. Apoi se fixează o proteza dentara care preia funcția dintilor lipsa: masticația eficientă, dicția clară și aspect estetic natural. Proteza fixa pe implanturi oferă pacienților dinti ficsi si stabili care se simt în gură ca dinții proprii.

Siguranța . Proteza fixa pe implanturi

Implanturile dentare sunt concepute să reziste cel puțin 20 de ani și să fie ancore solide pentru noua dantură. Proteza dentara fixa este proiectată digital conform parametrilor individuali ai pacientului și se frezează automat cu aparate de înaltă precizie. Pentru a valida design-ul digital se face o ”probă a machetei” viitoarei proteze, în care pacientul vede forma și lungimea viitorilor dinți,iar medicul verifică dacă dicția și masticația sunt confortabile și fără efort. Doctor Andrei verifică alinierea dinților și corectitudinea mușcăturii.

Această abordare personalizată asigură o adaptare perfectă a protezei și o funcționalitate optimă, oferind pacientului un zâmbet natural și confortabil.
Etapele de tratament și de creare a unei proteze dentare fixe și comode sunt prezentate de Doctor Andrei în acest videoclip:
Titlu: Etape de tratament: Proteza fixa pe implanturi| All on 4 , All on 6|Dantura fixa pe implanturi.
Siguranța tratamentului cu implanturi dentare este asigurată și de expertiza medicului. Din 2015, Doctor Andrei face doar tratamente pe implanturi și se axează pe restabilirea funcției dentare pentru ca pacientul să se bucure de alimentație variată, articulație corectă a sunetelor și zâmbet impecabil!

Pret Proteza dentara fixa pe implanturi

Costurile tratamentului cu implanturi variază în funcție de necesitățile specifice ale fiecărui pacient, de numărul de implanturi dentare și de caracteristicile osului natural: volum, densitate și poziție pe maxilar. La momentul publicării acestui articol, pretul pentru o proteza dentara fixa pe implanturi variază în limitele 11500 lei și 14500 lei. Acest serviciu are totul inclus: implanturi dentare, bonturi de vindecare, proteza provizorie, toate materialele și manopera medical. Pretul este fixat și nu se modifică pe parcursul tratamentului.
Oferta Proteza Fixa pe Implanturi conține informații actualizate despre preturi, termeni de realizare și despre rezultatele obținute de Doctor Andrei.
Au rămas întrebări legate de siguranța protezei fixe? Vino la un consult gratuit!

Programează Acum o vizită la clinica noastră și obține un zâmbet mai sănătos și fericit!