Proteza Fixă pe Implanturi

Se-ntâmplă Acum: Cum te afectează dinții distruși? – Răspunde Doctor Andrei

cat costa implant dentar toata gura
Ai pierdut deja un dinte? Ceea ce vei citi în conținuare nu o sa-ți placă! Dacă rămâne totul așa cum este, durerile dentare, mirosul neplăcut din gură și mobilitatea dinților vor fi prezente permanent. Desigur, lucrurile nu se opresc aici, și ajung să influențeze fiecare celulă a corpului uman

Dantura neglijată- Efecte devastatoare

Este important să înțelegem că fiecare organ și sistem din corpul nostru sunt interconectate într-un mod subtil și interdependent. De exemplu, o dantură afectată poate avea un impact major asupra altor organe și sisteme-cheie din organism:
- Inima: Infecțiile sau inflamațiile din cavitatea orală pot declanșa stres oxidativ și inflamații care afectează întregul sistem cardiovascular.

- Stomacul: Masticația ineficientă poate duce la probleme digestive, dureri și dificultăți în asimilarea nutrienților, afectând astfel toate organele care suportă ”foamea”.

- Pancreasul: Alimentele nedigerate pot favoriza dezvoltarea florei patogene și declanșa procese de fermentare care influențează negativ funcția uturor torganelor implicate în digestie.

- Creierul: Infecțiile dentare cronice și deficiențele nutriționale pot contribui la afecțiuni neurologice care afectează dramatic calitatea vieții.

Soluția eficientă - Proteza Dentara Fixa pe Implanturi

Proteza pe implanturi este o opțiune modernă, sigură și eficientă în cazul când toți dinții au fost pierduți. Într-o singură intervenție sunt fixate de la 4 la 6 implanturi dentare pe arcadă, iar în următoarele 2 zile se fixează proteza provizorie. Această proteza dentară este concepută pentru a restabili toate funcțiile dentare și de a asigura integrarea implanturilor. După 4-6 luni de la intervenție, proteza provizorie este înlocuită cu o proteza definitivă. La această etapă pacienții pot alege din ce material va fi proteza definitiva.
Vezi mai multe detalii despre etapele de tratament în videoclipul realizat de Doctor Andrei:
Atunci când vine vorba de soluții durabile pentru a redobândi sănătatea danturii, proteza dentara fixa pe implanturi dentare este opțiunea care aduce rezultate excepționale.

Transformările spectaculoase realizate de Doctor Andrei

proteza dentara
proteza dentara fara cerul gurii
proteza dentara fixa pret

Proteza Fixa pe Implanturi Dentare – Recapătă ”Gustul” Vieții

Atunci se optează pentru proteza dentara fixa pe implanturi, facem o alegere pentru a recâștiga calitatea vieții. Masticația eficientă ne permite să ne bucurăm din plin de alimentația noastră, comunicarea devine liberă de teama judecăților, iar relațiile sociale devin mai puternice și mai încrezătoare.
Vezi detalii despre Proteza dentara fixa

Doctor Andrei - Pasiune pentru dantura funcțională

Este important să ne amintim că fiecare pas pe care îl facem către o dantură sănătoasă este un pas către o sănătate generală îmbunătățită. Dacă dorești să afli mai multe despre proteza dentara fixa pe implanturi și cum aceasta poate contribui la starea ta de bine, programează un consult la Doctor Andrei.
Programează Acum o consultație pentru a obține o dantură funcțională și comodă.

Începe să ai grijă de tine și recapătă ”gustul vieții”!