Proteza Fixă pe Implanturi

Implanturi dentare Bucuresti - soluția eficientă când ai dinti lipsa!

implant dentar pret
O carie netratată ajunge până la rădăcină dintelui, unde inflamația se localizeaza și „ macină„ treptat totul: de la dinte până la osul maxilarului.
Dintele se pierde, iar disconfortul apărut te obligă să cauți cea mai eficientă soluție pentru înlocuirea dintelui. În această situație, implanturile dentare sunt soluția optimă care îți oferă dinti ficsi și durabili.

Implanturile dentare Bucuresti - o opțiune eficientă pentru înlocuirea rădăcinii unui dinte

Implantul dentar sau ”dinte cu surub” este un dispozitiv din titan, care este inserat în osul maxilarului. După 3- 6 luni, procesul de intergare a implantului dentar este complet. Următoarea etapă a tratamentului este fixarea coroanei dentare. Coroana dentara poate fi realizata din ceramica sau zirconiu, și alegerea depinde de recomandările medicului și de preferințele pacientului.

Implanturile dentare Bucuresti – Doctor Andrei explică avantajele:

Tratamentul cu implanturi dentare oferă următoarele posibilități:
· Când lipsește doar un dinte, implantul dentar ocupă imediat spațiul liber și previne migrația dinților din apropiere. Nu mai este necesară șlefuirea dinților vecini.
· Se reabilitează complet zâmbetul și obținem o dantura perfecta
· Se restabilește functia masticatorie și se elimină problemele digestive cauzate de masticarea necorespunzătoare a alimentelor.
· Se asigură un rezultat rapid, durabil și cu o întreținere similară danturii naturale
· Este un tratament sigur: materiale sunt biocompatibile, ceea ce asigură o rată mică de respingere a implantului dentar.

Contraindicații implant dentar – explică Doctor Andrei

Tratamentul cu implantul dentar este limitat de cantitatea și calitatea osului, ceea ce face ca acesta să nu poată fi aplicat oricărui pacient sau în orice loc pe arcada dentara. Volumul osului dictează ce dimensiuni ale ”dintelui cu surub” este posibil de realizat.

Nu se face implant dentar în tratamentul osteoporozei cu bifosfanați și dacă pacientul a suferit recent de atac de cord. Aflați mai multe detalii despre posibilitatea de a realiza tratamentul cu implanturi la o consultație gratuită. Acum este disponibilă programarea online.

Implanturi dentare București – Cat costa?

La clinica stomatologica Doctor Andrei, pretul unui implant dentar este 1690 LEI, la momentul publicări acestui articol. Informația actualizată despre pret implant dentar și pret proteza dentara fixa găsiți pe pagina pret implant dentar .
Deși, tratamentul implică costuri semnificative, această investițitie vă oferă o serie de beneficii medicale:
- Păstrarea osului natural- ”dintele cu surub” actionează similar rădăcinii dintelui natural și încetinește resorbția osoasă.
- Mai multe opțiuni de tratament: Atunci când a fost planificat corect primul implant, la pierderea acestuia peste 20-30 ani , de regula, exista suficient os pentru un nou tratament cu implanturi. Astfel, pacientul este asigurat cu dinti ficsi toată viața.
Nu lăsați un dinte lipsă să vă împiedice să zâmbiți. Tehnologia a evoluat, iar implantul dentar este o soluție inovatoare care poate restabili armonia și încrederea în sine – vezi oferta Dantura fixa pe implanturi.

Programați un consult la Doctor Andrei și restabiliți dantura pentru a mânca bucatele preferate cu toți dinții !
Implant dentar