Proteza Fixă pe Implanturi

De ce sforăim mai mult după pierderea dinților? Optiuni dinti lipsa- explică Doctor Andrei

Ai observat că sforăi mai mult după ce ai pierdut dinții? Ei bine, nu ești singurul. Atunci când dinții lipsesc, spațiile goale pot duce la modificări ale alinierii maxilarelor și a mușcăturii. Aceste schimbări pot afecta pozitia limbii și a țesuturilor moi din gât, ceea ce poate duce la sforait. În plus, absența dinților poate afecta și capacitatea corectă de înghițire și respirație, ceea ce poate contribui la sforait în timpul somnului.
Doctor Andrei ne spune mai mult despre tratamentele stomatologice care reduc sforaitul și permit înlocuirea dintilor lipsa.

1. Proteza dentara fixa

Proteza dentara fixa pe implanturi ajută la menținerea structurii cavității bucale și previne colapsul mușchilor și țesuturilor moi în timpul somnului. Proteza dentara provizorie se fixează pe implanturi și se obține o dantura completă și de durata. Aceasta proteza dentara fixa pe implanturi oferă stabilitate și confort în timpul somnului. Optiunea cea mai solicitată este proteza fixa pe 4 implanturi.
Pe lângă reducerea sforaitului, aceasta oferă o funcționalitate similară cu a dinților naturali, permițându-ți să mesteci și să vorbești fără restricții. Proteza dentara fixa are un aspect natural și estetic
Important!- Alegerea ofertelor de tipul ” dinti ficsi in 24 ore”, ”dantura fixa in 24 ore” implică unele riscuri. Dr. Andrei vorbește despre riscuri în următorul videoclip:
Titlul videoclipului: EVITĂ dinti ficsi in 24 ore / dantura fixa in 24 ore ! Ce ți se poate întâmpla?

2. Proteza dentara mobila

Proteza dentara mobila se îndepărtează în timpul somnului. Pe termen lung, purtarea acestei proteze dentare accelerează pierderea de os al maxilarului. Deși oferă un cost accesibil, proteza dentara mobila necesită costuri suplimentare: ajustări periodice, soluții de curățare și paste de fixare. În mediu, durata de purtare este 5-15 ani. În plus, proteza mobila este mai puțin stabilă și confortabilă decât proteza fixa pe implanturi.

-Cat costa implant dentar toata gura?

Cat costa implant dentar toata gura?- este o intrebare frecventă care se discută la primul consult gratuit. Dr. Andrei explică că prețul pentru proteza dentara provizorie variază în funcție de numărul de implanturi necesare, volumul / calitatea osului natural și alte aspecte specifice cazului clinic. Este necesară o tomografie pentru a vedea dacă este posibila implantarea și a spune exact costurile tratamentului.
Vezi pretul unei proteze fixe pe 4 implanturi pe pagina Oferta Specială
Programează Acum o consultație gratuită la Doctor Andrei și află cum poți obține dinti ficsi si durabili în doar 3 zile de tratament.
Obține zâmbetul la care ai visat !