Proteza Fixă pe Implanturi

Tinerețe fără bătrânețe: Cum Proteza Fixa pe Implanturi inversează ceasul în sănătatea orală

Când ai zâmbit ultima oară fără să-ți pui mâna la gură, preocupat de felul în care arată dinții tăi? Și acum, imaginează-ți că zâmbești liber și cu încredere. Este magia tehnologiilor de performanță, care te ajută să obții dinți ficși și funcționali fără compromisuri.
Cu proteza fixa pe implanturi și îndrumarea lui Doctor Andrei, un dentist de top în domeniul implantologiei din București, îți poți recăpăta zâmbetul mai repede decât ai crede.

Lucrarea fixa pe 4 implanturi

O soluție rapidă, eficientă și durabilă pentru oricine își dorește să redescopere bucuria de a zâmbi. Dacă ești curios să afli mai multe despre implant dentar Bucuresti, pentru a urmări un video detaliat despre etapele de realizare a protezei fixe pe implanturi

Ce este o dantură comodă?

Cu proteza pe implanturi, vei avea nu doar un zâmbet estetic, dar și unul funcțional. Ți se oferă confortul unor dinți care se simt și funcționează exact ca cei naturali.


  • Sa ai o pozitie fixa, comoda de inchidere.
  • Să poți mastica eficient
  • Să nu ai dureri la nivelul muschilor masticatori sau al articulatiilor temporo-mandibulare.
  • Sa nu ai cefalee provocata de aranjarea gresita a dintilor.
  • Bruxismul, sau scrasnitul din dinti sa nu fie cauza fracturarii protezelor
Este mai mult decât o dantură frumoasă, ci și despre un zâmbet care ți-ar putea schimba viața. Este vorba despre libertatea de a râde, vorbi și mânca fără niciun fel de reținere.
Din 2015, Doctor Andrei se specializează în reabilitări complete pe implanturi, iar 624 Pacienți au obținut o dantură funcțională și estetică:
Află detalii despre oferta generală pe pagina Proteza pe implanturi
Tinerețea nu ține de cifrele din pașaport, este un mod de viață. Și acest mod de viață începe cu un zâmbet.
Programează o consultație gratuită, ca să redescoperi tinerețea și încrederea unui zâmbet complet cu proteza fixa pe implanturi.
Fă primul pas spre un zâmbet tânăr și fericit, astăzi!