Proteza Fixă pe Implanturi

Opțiuni de Înlocuire a Dinților Lipsă: Cat costa un implant dentar complet și Care sunt etapele implantului dentar?

Dacă ai dinți lipsă și cauți o soluție durabilă și estetică pentru a-ți redobândi dantura perfecta, implanturile dentare reprezintă o opțiune excelentă. Doctor Andrei realizează această procedură modernă și eficientă, oferind rezultate predictibile și de durată.

Opțiuni de înlocuire a dinților lipsă

Atunci când vine vorba de înlocuirea dinților lipsă, implanturile dentare sunt considerate soluția cea mai avansată și durabilă. Acestea constau în inserarea unor rădăcini artificiale în osul maxilar sau mandibular, care servesc drept suport pentru coroanele dentare. Implanturile rămân funcționale timp de 20-40 ani și au următoarele avataje: stabilitate, durabilitate și aspectul natural impecabil. Despre implanturi dentare se poate afirma cu siguranță că este tratamentul cu cel mai bun raport Calitate/ Pret.
implant dentar poza
O altă optiune este puntea dentara care implică o procedură mai puțin invazivă. Totuși, pentru a susține puntea dentara, este necesar să se pregătească și să se "șlefuie" dinții vecini sănătoși, care vor fi utilizați drept piloni pentru punte. Aceasta implică pierderea parțială a structurii dentare sănătoase. În plus, puntea dentara are o durată de viață limitată, în general între 5 și 15 ani, în funcție de igiena orală, obiceiurile alimentare și starea generala de sănătate.

Etapele implantului dentar:

La consultația inițială vei avea o discuție cu Doctor Andrei, în care veți stabili planul de tratament personalizat. Se vor lua în considerare aspecte precum starea generală a sănătății, cantitatea și calitatea oaselor maxilare și dorințele tale estetice. Se stabilește planul de tratament și costurile care rămân fixe până la finisarea tratamentului
Dantura perfecta se obține în cele 2 etape implantului dentar:
1. Intervenția chirurgicală: După ce planul de tratament a fost stabilit, se va realiza intervenția chirurgicală propriu-zisă. Aceasta presupune inserarea implanturilor dentare în osul maxilar sau mandibular. Procedura se desfășoară sub anestezie locală și este complet nedureroasă.

Perioada de vindecare este de 4-6 luni, timp în care implanturile dentare se vor integra în os.
2. Realizarea și fixarea coroanelor dentare: După ce implanturile s-au integrat complet în os, se vor realiza coroanele dentare personalizate. Acestea sunt confecționate din materiale de înaltă calitate și sunt adaptate perfect în culoare și formă pentru a se îmbina armonios cu ceilalți dinți.
Alte informații despre implanturi dentare și durata lor de viata găsiți în videoclipul realizat de Doctor Andrei:

Tarife Implant Dentar

”Cat costa un implant dentar complet?”- este una din cele mai frecvente întrebări în clinica de implantologie Bucuresti. Costul poate varia în funcție de mai mulți factori, precum numărul de implanturi necesare, complexitatea cazului și materialele utilizate. Pentru a obține o evaluare precisă și o ofertă personalizată, este necesar o consultație cu Doctor Andrei. Consultația este gratuită, durează 30 minute și oferă toate informațiile necesare care vă ajuta să obțineți o dantura perfecta.
Oferta actuală este accesibilă pe pagina Tarife Implant Dentar

Doctor Andrei și Echipa sa

Doctor Andrei, cu experiență vastă în implantologie și lucrări dentare de înaltă calitate, conduce echipa noastră specializată în implanturi dentare. Ne străduim să oferim fiecărui pacient o dantura perfecta, funcțională și estetică. Echipa noastră te va îndruma cu atenție pe parcursul întregului tratament, asigurându-se că te simți confortabil și în siguranță în clinica de implantologie din București.
Programați acum o consultație și descoperiți soluțiile noastre personalizate pentru înlocuirea dinților lipsă cu implanturi dentare.
Alte videoclipuri relevante: