Proteza Fixă pe Implanturi

Mișcare constantă, zâmbet permanent: Dinti ficsi pentru un stil de viață activ.

cat costa implant dentar toata gura

Ai trecut prin durerea pierderii dinților și ești gata să reabilitezi dantura într-un timp incredibil de scurt?

Într-o lume în continuă mișcare, fiecare secundă contează. Pierderea unui dinte nu numai că afectează încrederea în sine și aspectul fizic, dar poate crea și neplăceri în activitățile zilnice - de la conversații și prezentări la serviciu, până la dureri de masticație.
Gândul că trebuie să aștepți săptămâni sau chiar luni pentru o soluție completă poate fi descurajant. Și nimeni nu vrea să rămână în afara acțiunii sau să amâne planuri importante, precum o călătorie, întruniri de familie sau oportunități în carieră.

Implant dentar: o soluție eficientă și durabilă

Implanturile sunt concepute pentru a rezista și a se simți ca dinții naturali. Acest lucru înseamnă că poți să te bucuri de toate activitățile tale preferate, fără teama de disconfort sau rețineri.
Împreună cu Doctor Andrei obții o dantură estetica și funcțională. Avantajul unui "implant dentar pret" accesibil, combinat cu viteza procedurii, te reîntoarce în viața ta obișnuită într-un timp record.
Află despre durata de viață a implanturilor dentare în video-ul realizat de Doctor Andrei:

Cat Costa Implant Dentar Toată Gura?

Costul tratamentului variază în funcție de numărul de implanturi dentare necesare, tipul de proteza dentara fixa aleasă și complexitatea cazului. Pentru a obține o evaluare precisă a costurilor și o ofertă personalizată, este important să programezi o consultație cu Doctor Andrei.
Află detalii despre oferta generală pe pagina Implant dentar pret
Programează Acum o consultație și bucura-te de un zâmbet strălucitor și de o sănătate orală îmbunătățită!