Proteza Fixă pe Implanturi

Un Pas Mare într-un Timp Scurt: Transformarea Extraordinară cu Proteza Fixa pe Implanturi

proteza dentara
Admiterea că ai probleme dentare poate fi un pas dificil, dar esențial în călătoria spre un zâmbet sănătos și încrezător. O soluție modernă, eficientă și confortabilă este proteza fixa pe implanturi, care oferă o transformare remarcabilă într-un timp surprinzător de scurt.

Primul Pas spre Schimbare - Conștientizarea Problemei

Multe persoane trăiesc ani de zile cu disconfort și jenă, neștiind că există soluții eficiente, rapide și confortabile. Proteza fixa pe implanturi nu este doar o opțiune estetică; ea reprezintă un pas important spre îmbunătățirea calității vieții.
Transformări Uimitoare Dlui Stroie Laurențiu ne spune deschis și sincer despre viața sa până și după procedura Proteza Fixa pe Implanturi.
Beneficiile sunt imediate și multiple:
  • Estetică îmbunătățită: Un zâmbet frumos și natural.
  • Confort sporit: Fără durerea și inconvenientele cauzate de protezele mobile.
  • Funcționalitate îmbunătățită: Abilitatea de a mesteca și vorbi fără restricții.
  • Încredere în sine: Îmbunătățirea stimei de sine și a calității interacțiunilor sociale.

Proteza Fixa pe 4 Implanturi: Etape de Tratament

Proteza fixa pe implanturi este o procedură rapidă, care poate fi finalizată în aproximativ 4-5 zile. Procesul începe cu o evaluare detaliată a sănătății orale, urmată de plasarea implanturilor dentare. Procedura de inserare a implanturilor necesită aproximativ 2-3 ore pentru fiecare arcadă dentară, durata variind în funcție de numărul de implanturi necesare pentru susținerea viitoarei proteze fixe. Aceste implanturi servesc drept fundație solidă pentru protezele fixe, asigurând o stabilitate și funcționalitate apropiate de cea a dinților naturali.

Secretul unei Proteze Confortabile și Funcționale

La doar 24 de ore de la plasarea implanturilor, se montează o probă 3D a viitoarei proteze pentru a verifica adaptabilitatea pacientului la noii dinți și articularea sunetelor: j, ș, ț, r. Este o etapă care asigură confortul pacientului pe toată durata purtării protezei provizorii. Montarea protezei fixe provizorii durează aprox. 40 min și se realizează în 1-2 zile lucrătoare. Ulterior, după o perioadă de 4-6 luni, pacienții se întorc pentru a primi dintii ficsi definitivi, care sunt confecționați din diverse materiale de înaltă calitate.
Vezi detalii despre crearea Protezei Dentare în următorul video realizat de Doctor Andrei:

Cat costa implant dentar toata gura?

Fiecare pacient prezintă cerințe unice în ceea ce privește sănătatea dentară, influențând astfel costurile pentru o proteză dentară fixă pe implanturi. Dr. Andrei oferă o varietate de soluții de tratament, alegând cea mai eficientă metodă pentru a asigura o proteză durabilă, cu un risc redus de fractură, o mestecare confortabilă și o pronunție clară. Pacienților li se explică în detaliu etapele tratamentului, termenele de finalizare și costurile asociate.

La momentul actual, prețurile pentru o proteză dentară fixă pe implanturi se încadrează între 11500 și 14500 lei. Această sumă include toate serviciile necesare: implanturile dentare, bonturile de vindecare, proteza provizorie, toate materialele utilizate, precum și manopera medicală. Prețul este stabilit și nu va suferi modificări pe parcursul tratamentului.

Un Pas Mare într-un Timp Scurt

Proteza fixa pe implanturi reprezintă o soluție revoluționară pentru problemele dentare, oferind o transformare completă într-un timp remarcabil de scurt. Dantura fixa pe implanturi deschide drumul spre un viitor cu mai multe zâmbete și mai multă încredere.

Programează Acum o consultație pentru a obține o dantură funcțională și comodă.

Obține informații complete pentru a avea un zâmbet ca în reviste!