Proteza Fixă pe Implanturi

Am pierdut un dinte, ce să fac?– Răspunde Doctor Andrei

Pierderea unui dinte este o experiență traumatizantă care provoacă neliniște, jenă și lipsă de incredere in sine. În același timp, dinții care au rămas în gură devin mobili, migrează, sunt suprasolicitați și au risc înalt de deteriorare.

Dacă dintele nu mai poate fi salvat și este necesară extractia dintelui, este important să acționezi cât mai repede posibil. Doctor Andrei, medic dentist Bucuresti este cel mai bun aliat în procesul de recuperare a dintelui pierdut. Implantul preia funcțiile rădăcinii dintelui – de a conserva osul natural al maxilarului și de a susține coroana dentara. Cu ajutorul implantului dentar obții dinti ficsi, păstrezi increderea in sine și ai o viață sănătoasă.
Primul pas spre dantura perfecta este consultația la Doctor Andrei, unde afli despre oțiunile de tratament, etapele și costurile fixe. O tomografie dentară ne oferă posibilitatea de a planifica numărul, poziția și caracteristicile implanturilor care sunt necesari pentru a asigura dinți ficsi.
Inserarea implantului se realizează sub anestezie locală și poate fi realizată în aceeași vizită cu extractie dintelui. Dacă este cazul, imediat după inserare se face o coroana provizorie care asigură un zambet complet, ”Dintele cu surub” are coroana dentara din acrilat – un material special care ajută la integrarea implantului. Astfel, acest ”dinte cu surub” vrealizează cu succes toate funcțiile dintelui pierdut.

După 4-6 luni, coroana provizorie se înlocuiește cu o coroana de zirconiu sau de ceramica. Doctor Andrei, medic dentist Bucuresti explică avantajele fiecărui material și împreună se ia o hotărâre. O igienă riguroasă menține dantura perfectă timp de câteva decenii.

Vezi mai multe detalii despre durata de viață a implantului dentar pe canalul nostru YouTube:


Dacă ai dinți lipsă contactează acum pe Doctor Andrei pentru un consult și fii mai aproape de dantura perfecta !
Implant dentar