Proteza Fixă pe Implanturi

4 condiții de succes a protezei dentare pe implanturi în ALL ON 4

poza proteza fixa pe implanturi
Tehnica ALL ON 4 presupune fixarea a 12 dinți artificiali pe 4 implanturi. Dinții obținuți funcționează și " se simt" ca dinții proprii datorită conexiunii etanșe între implanturi și proteză. Aceasta înseamnă că proteza NU va cădea în timpul meselor, vorbitului sau când pacientul zâmbește.
Stabilitatea implanturilor asigură o durată lungă de utilizare a protezei dentare. Pentru a avea o durată mare de viață a implanturilor, în tehnica ALL ON 4 este necesar de respectat următoarele condiții:

1. Să fie osul dur (fără osteoporoză)

2. Lungimea implanturilor să fie de 12mm sau mai mult.

3. Diametrul implanturilor să fie de 4mm sau mai mult.

5. Pacientul să nu sufere de bruxism excesiv — scrâșnit puternic din dinți.

Deci pentru a putea insera astfel de implanturi avem nevoie de os cu grosimea de cel puțin 7mm și înălțime de cel puțin 14 mm. Astfel de condiții se întâlnesc destul de rar, în mai puțin de 50% din cazuri.

Când osul este moale sau dimensiunile osului nu permit inserarea implanturilor de mărime potrivită, este necesar de mărit numărul de implanturi.

Cum să-nțelegi că ai primit o ofertă bună?

Vezi cum poți alege din mai multe oferte personalizate cu proteza dentara fixa pe implanturi urmărind video-ul :
Doctor Andrei subliniază adesea avantajele protezei dentare cu 4 implanturi, menționând că aceasta oferă o stabilitate superioară, confort sporit și, cel mai important, un zâmbet natural și funcționalitate optimă pentru pacienți.
Află detalii despre oferta generală pe pagina Dinti Ficsi
Programează Acum o consultație și redescoperă plăcerea de a zâmbi și de a te bucura de viață la maxim!