Proteza Fixă pe Implanturi

Proteza Fixa pe 4 Implanturi: Pret și Avantaje - explică Doctor Andrei

implanturi dentare
Proteza dentara fixa pe 4 implanturi este o soluție inovatoare pentru pacienții care au pierdut mai mulți dinți. Această procedură constă în inserarea a 4 implanturi dentare în maxilar sau mandibulă, oferind o bază stabilă și durabilă pentru proteza dentara fixa. Astfel, pacienții pot redobândi un zâmbet frumos și sănătos în doar 3 zile de tratament.
proteza dentara

Proteza dentara fixa pret - Totul este inclus

În oferta protezei dentare fixe cu 4 implanturi sunt incluse extracțiile, implanturile dentare, bonturile de vindecare, materialele sterile, manopera medicală și proteza fixa provizorie. Prețul protezei dentare fixe pe 4 implanturi poate varia în funcție de mai mulți factori, precum complexitatea cazului, materialele utilizate și tehnologia implicată. La momentul publicării acestui articol, pretul protezei dentare fixe cu 4 implanturi este 11 500 lei.
Oferta actuală este disponibilă pe pagina Dantura Fixa pe Implanturi
Etapele de tratament și de creare a unei proteze dentare fixe și comode sunt prezentate de Doctor Andrei în acest videoclip:

Cel mai important avantaj al implanturilor dentare:

Un aspect esențial al sănătății este digestia bună. Dinții ficsi pe implanturi dentare sunt foarte eficienți în procesul de digestie. Masticarea adecvată a alimentelor facilitează digestia și asimilarea nutrienților în organism. Prin urmare, proteza dentara fixa pe 4 implanturi nu doar că îmbunătățește estetica zâmbetului, ci și contribuie la o digestie bună.
Echipa noastră de specialiști, condusă de Doctor Andrei, este pregătită să vă ofere servicii de înaltă calitate și să vă îndrume pe parcursul întregului proces de tratament. Doctor Andrei are peste 8 ani experiență în implantologie și este cunoscut pentru abordarea sa atentă și rezultatele excelente obținute.
Programați o consultație și obțineți o ofertă personalizată și prețul exact al tratamentului.

Împreună putem transforma zâmbetul dumneavoastră într-unul funcțional, strălucitor și sănătos!
Proteza fixa pe implanturi