Proteza Fixă pe Implanturi

”De ce trebuie să scot 6-8 dinți și să pun implanturi?"

proteza fixa pe implanturi
În cazul bolii parodontale avansate, țesutul care susține dinții este grav afectat: gingiile și osul care țin dinții se retrag.

Durerea și disconfortul asociate cu parodontoza avansată e o problemă sâcâitoare. Această afecțiune nu este numai o problemă estetică; este o provocare serioasă pentru sănătatea orala și, să fim sinceri, pentru stima de sine.

Dar ce se întâmplă cu acei dinți mobili?

Dincolo de disconfort, boala parodontala avansata favorizează acumularea bacteriilor și progresia bolii. Dinții care se mișcă pot deveni sursa unor infecții serioase sau pot cauza leziuni în cavitatea bucală. Dacă se ignoră boala parodontala avansată este afectată gingia și mai repede ”se pierde” osul natural al maxilarului.

Amânarea tratamentului înseamnă pierdere de timp, reducerea opțiuni de tratament și mărirea cheltuielilor aferente tratamentului.
O singură intervenție rezolvă eficient această problemă. Doctor Andrei și echipa sa tratează boala parodontala avansata cu cea mai modernă soluție - implantul dentar.

Ce îți oferă un implant dentar?

Pe lângă faptul că te scapă de problemele cauzate de dinții mobili, implantul dentar oferă o bază solidă pentru dinti ficsi. Gândește-te la confortul și încrederea de a avea dinți ficsi, de a zâmbi, vorbi și mânca fără restricții. Și toate acestea fără a-ți face griji că dantura ta te va lăsa la greu în mijlocul unei conversații sau mese importante.
Vezi cum poți alege din mai multe oferte personalizate cu proteza dentara fixa pe implanturi urmărind video-ul :
Dacă ai ajuns până aici și te gândești că e timpul să iei măsuri, Doctor Andrei te așteaptă pentru o discuție sinceră și fără compromisuri despre cea mai bună cale de a-ți redobândi zâmbetul.
Află detalii despre oferta generală pe pagina Dinti Ficsi
Programează Acum o consultație și redescoperă plăcerea de a zâmbi și de a te bucura de viață la maxim!