Proteza Fixă pe Implanturi

Proteza Fixa pe 4 Implanturi: Etape și Costuri

Proteza fixa pe implanturi este tratamentul modern și eficient atunci când ne confruntăm cu absența parțială sau completă a dinților. De obicei, pentru mandibulă se recomandă o proteza fixa pe 4 implanturi, iar pentru maxilar pe proteza pe 6 implanturi.

Care sunt componentele esențiale ale protezei fixe pe implanturi?

Doctor Andrei explică în detaliu componentele cheie ale protezei fixe:
· Implanturi dentare: acestea sunt inserate în os, înlocuind rădăcinile dinților pierduți.
· Bonturile Protetice: ancorate în implanturi, acestea fac legătura dintre proteza dentara și implanturi.
· Proteza Provizorie: recomandată pe durata integrării implanturilor dentare în osul maxilarului
· Proteza Definitiva: după 3-6 luni de la inserarea implanturilor, se fixează o proteza definitivă care are o rezistență si o estetică superioară protezei provizorii.

Cum se Fixează Proteza pe Implanturi?

Doctor Andrei utilizează diverse metode și tehnici, în funcție de specificul fiecărui caz. Fie că este vorba despre tehnicile clasice sau despre tehnologia avansată a incarcării imediate, Doctor Andrei se asigură că proteza este fixată ferm și corect.
Vezi mai multe detalii în video-ul realizat de Doctor Andrei:

Care sunt Avantajele unei Proteze Fixe pe Implanturi?

Doctor Andrei recomandă proteza fixa pe implanturi, deoarece este o soluție superioară protezelor tradiționale. Avantajele dintilor ficsi pe implanturi sunt:
· Păstrarea osului maxilarului
· Estetică și Durabilitate
· Aspect Natural
· Confort Superior
· Stabilitate și Funcționalitate Optimă
· Ușor de Îngrijit
Fiind ferm ancorată, aceasta nu se va mișca sau inclina în timpul vorbirii sau mâncatului. Se reabilitează atât dantura, cât și gingia.

Sute de pacienți au obținut la noi zâmbetul la care au visat:

dinti ficsi in 24 ore pareri
proteza dentara
proteza dentara fixa pret

Detalii Despre Prețuri Implant Dentar Toata Gura

Fiecare persoană prezintă cerințe unice în ceea ce privește îngrijirea dentară, iar tarifele pentru protezele fixe pe implanturi se ajustează în concordanță. Doctor Andrei oferă diverse soluții terapeutice, subliniind cea mai adecvată pentru a asigura o proteză rezistentă, confortabilă la masticare și gândită să ofere o articulare clară a cuvintelor. Pacienții sunt informați despre procesul terapeutic, timpul estimat și costurile asociate. În momentul redactării acestui material, costurile pentru o proteză fixă pe implanturi se situează între 11500 lei și 14500 lei. Pachetul cuprinde totul: de la implanturi, bonturi de vindecare și proteză temporară, până la toate materialele și serviciile medicale. Tariful este stabilit și nu va suferi modificări pe durata procedurii.

Vezi detalii despre tratament pe pagina Proteza dentara

Cum Să Te Programezi și Ce să Aștepți?

Oferim consultații online pentru pacienții de peste hotare sau care trăiesc departe de București. Pentru o estimare exactă, vă rugăm să ne contactați cu o radiografie panoramică sau un CT dentar.
Pentru programări la cabinetul Doctor Andrei, poți folosi platforma online sau contacta direct clinica prin Whatsapp. Consultația inițială este esențială pentru a determina cea mai bună abordare pentru tine și pentru a clarifica orice nelămurire.
Programează Acum o consultație pentru a obține o dantură funcțională și comodă.