Proteza Fixă pe Implanturi

Dincolo de Promisiunea Danturii Fixe în 24 de Ore - Poți obține dinți buni?

Visul unui zâmbet perfect este amplificat de promisiunile ale unui tratament rapid. Adevărul este că promisiunea ”Dinti ficsi in 24 ore” presupune o serie de riscuri. Doctor Andrei, cu o vastă experiență în stomatologie, ne dezvăluie adevărul din spatele procesului de obținere a unei proteze dentare și importanța alegerii unui tratament personalizat.

Realitatea din Spatele Dinti Ficsi in 24 de Ore:

Conceptul de a obține dinti ficsii într-o singură zi este, fără îndoială, atrăgător, dar adesea se dovedește a fi mai mult un ideal decât o realitate practică. Doctor Andrei insistă pe necesitatea unei abordări meticuloase, subliniind că fiecare detaliu, până la cea mai mică zecime de milimetru, este esențial pentru a asigura confortul și funcționalitatea protezei. Această precizie minuțioasă este motivul pentru care intervalul optim de realizare a unei proteze durează între 2 și 3 zile. Este un timp bine investit, menit să garanteze o experiență de masticație eficientă și plăcută pentru o perioadă extinsă de timp, între 6 și 18 luni, timp în care pacientul nu va avea nevoie de ajustări sau modificări.
Află mai multe detalii în acest video, realizat de Doctor Andrei:

Experiența Ascunsă a Pacienților cu Dinti ficsi în 24 ore

Luăm exemplul doamnei Ionescu, în vârstă de 52 de ani, care a ales inițial o soluție rapidă și care a simțit disconfort la vorbire și în masticație în cele 6 luni de integrare a implanturilor. Ea a decis să aleagă pe Doctor Andrei pentru crearea protezelor dentare definitive, în speranța de a redobândi bucuria de a mânca mâncărurile preferate
"Am înțeles că timpul și atenția acordată detaliilor fac o mare diferență în confortul și funcționalitatea pe termen lung.” Dna Ionescu

Precizia - Cheia Confortului și Eficienței Protezei Dentare:

Un aspect fundamental în obținerea unei proteze dentare confortabile este precizia cu care aceasta este realizată. La clinica Dr. Andrei, punem un accent deosebit pe detalii, știind că fiecare mică ajustare poate influența confortul pacientului. Procesul nostru de proiectare și fabricare a protezelor este complet digitalizat, utilizând tehnologii de ultimă generație pentru o precizie excepțională. Această abordare nu numai că asigură o potrivire perfectă, adaptată anatomiei fiecărui pacient, dar și optimizează timpul de realizare a protezei, fără a sacrifica calitatea sau funcționalitatea.

Cum Obținem o Proteza Dentară Perfect Funcțională?

Tehnica All on 4 / All on 6 asigură fixarea unei proteze provizorii cu 10-12 dinți pe un număr redus de implanturi. Dr. Andrei fixează proteza dentara prin înșurubare, iar căile de acces sunt acoperite cu un material fotopolimerizabil de aceeași nuanță. Implanturile dentare calitative au o conexiune etanșă cu proteza dentara datorită componentele protetice originale. Proteza provizorie are o bară de rezistență în interior care îi conferă durabilitate în timp, rezistență sporită în timpul masticației și protejează implanturile dentare de suprasolicitare.
Mai multe detalii despre Tratamentul ”Dinti ficsi in 24 ore” găsiți în video creat de Dr. Andrei:

Costul Protezei Dentare- Factor Cheie pentru Pacienți

Echipa Dr. Andrei oferă consiliere detaliată privind modalitățile de plată, inclusiv în rate.
În oferta protezei dentare fixe cu 4 implanturi sunt incluse extracțiile, implanturile dentare, bonturile de vindecare, materialele sterile, manopera medicală și proteza fixa provizorie. Prețul protezei dentare fixe pe 4 implanturi poate varia în funcție de mai mulți factori, precum complexitatea cazului, materialele utilizate și tehnologia implicată. La momentul publicării acestui articol, pretul protezei dentare fixe cu 4 implanturi este 11 500 lei.

Echipa Dr. Andrei oferă consiliere detaliată privind modalitățile de plată, inclusiv în rate.
Oferta actuală este disponibilă pe pagina Implanturi Dentare Bucuresti

Expertiza in Implanturi Dentare Bucuresti

Echipa noastră de specialiști, condusă de Doctor Andrei, este pregătită să vă ofere servicii de înaltă calitate și să vă îndrume pe parcursul întregului proces de tratament. Doctor Andrei are peste 8 ani experiență în implantologie și este cunoscut pentru abordarea sa atentă și rezultatele excelente obținute.
Programați o consultație și obțineți o ofertă personalizată și prețul exact al tratamentului.

Împreună transformăm zâmbetul dumneavoastră într-unul strălucitor, sănătos și funcțional pe termen lung!