Proteza Dentara Fixa pe 4 Implanturi: Preț și Avantaje pentru o Dantură Perfectă
Dacă te confrunți cu dureri la mestecare și ai dinți mobili, probabil îți dorești o revenire la o alimentație diversă și fără restricții. O soluție excelentă pentru a te bucura din nou de mâncărurile preferate este Proteza dentara fixa pe 4 implanturi, care înlocuiește dinții lipsă și restabilește funcționalitatea dentară. Această procedură constă în inserarea a 4 implanturi dentare în maxilar sau mandibulă, care vor oferi stabilitate și suport pentru proteza fixa.
Proteza dentara fixa pe Implanturi. Avantaje :
1. Stabilitate și confort maxim: Proteza dentara fixa pe 4 implanturi oferă o stabilitate superioară în comparație cu protezele convenționale. Implanturile dentare servesc drept rădăcini artificiale, oferind un suport solid și asigurând o fixare fermă a protezei dentare.
Proteza dentara fixa pe implanturi
2. Funcționalitate optimă: Cu proteza dentara fixa pe 4 implanturi, vei putea să mesteci și să vorbești fără restricții. Aceasta îți va permite să te bucuri de o masticație eficientă și să redobândești plăcerea de a savura alimentele preferate.
3. Restabilirea esteticii zâmbetului: Proteza dentara fixa pe 4 implanturi este confecționată din materiale de înaltă calitate, adaptate formei și culorii dinților tăi naturali. Astfel, vei obține un zâmbet frumos și armonios, care te va face să te simți încrezător în apariția ta.

Numărul de implanturi dentare
Pentru reabilitarea unei arcade pot fi necesare 4,5,6, sau 8 implanturi. Numărul de implanturi dentare se determină de către Doctor Andrei la prima vizită în baza unei tomografii și depinde de cantitatea și calitatea osului natural disponibil. Mai multe detalii găsiți în acest video:
Doctor Andrei și echipa de specialiști:
Din 2015, Doctor Andrei se specializează în proteze fixe pe implanturi. Doctor Andrei pune accent pe funcționalitatea danturii: mușcătura este corectă, dinții sunt aliniați individualizat pe arcada pentru a asigura articularea corectă a sunetelor, mișcările de masticație sunt simetrice și eficiente. Echipa noastră te va îndruma cu atenție pe parcursul întregului tratament, asigurându-ne că te simți în siguranță și confortabil în fiecare etapă a procesului.
Proteza dentara fixa pret - Totul este inclus
Prețul protezei fixe pe 4 implanturi poate varia în funcție de mai mulți factori, precum complexitatea cazului, materialele utilizate și tehnologia implicată în tratament. Doctor Andrei și echipa sa îți vor oferi o evaluare personalizată și un plan de tratament detaliat, inclusiv informații despre costurile implicate.

În oferta generală sunt incluse toate procedurile necesare pentru obținerea dintilor ficsi: implantarea, pregătirea de protezare, fixarea protezei provizorii, vizitele de control după finisarea tratamentului.

Oferta actualizată este disponibilă pe pagina Proteza Dentara Fixa

Dacă visezi la o dantură perfectă și îți dorești să te bucuri din nou de o masticație eficientă și fără disconfort, proteza dentara fixa pe implanturi este soluția ideală.

Contactează-ne astăzi pentru o consultație și descoperă cum poți obține un zâmbet sănătos și strălucitor!

Dentistul tău la un click distanță
Programează-te online
Vă contactăm pentru a confirma data și ora programării la clinică

Mai multe informații: