Zâmbet Nou cu Proteza Fixă pe Implanturi – Povestea lui Domnul I.

La intersecția dintre nevoile medicale și dorința de a avea o viață sănătoasă, mulți pacienți se confruntă cu decizii complexe legate de sănătatea orală. Domnul I., un bărbat în vârstă de 58 de ani, a căutat soluții la cabinetul lui Doctor Andrei, sperând să redescopere confortul și încrederea de odinioară. Aflați cum proteza fixa pe implanturi a devenit soluția lui perfectă.

Proteza Fixa pe Implanturi – Despre Metodă:

Proteza fixă pe implanturi este o inovație în stomatologie, oferind pacienților posibilitatea de a avea un zâmbet complet și funcțional fără compromisuri. Aceasta presupune utilizarea mai multor implanturi pentru a susține o proteză stabilă și durabilă, garantând astfel estetică și funcționalitate pe termen lung.

Află mai multe detalii despre Dintii Ficsi pe implanturi în următorul video:
Situația Inițială:


Domnul I. s-a prezentat la cabinetul lui Doctor Andrei cu mai mulți dinți lipsă, alții cu probleme serioase și un disconfort general în ceea ce privește funcția masticatorie.

Odată un vorbitor activ și zâmbitor, pierderea dinților l-a determinat să evite situațiile sociale și să-și piardă încrederea în sine.

După o evaluare completă și discuții amănunțite cu Doctor Andrei, domnul I. a fost introdus conceptului de proteză fixă pe implanturi.

Văzând beneficiile și durabilitatea acestei metode, a decis că aceasta este soluția pe care o căuta de mult timp.

Procedura Efectuată:
Totul a început cu investigații detaliate și planificare. În ziua intervenției, Doctor Andrei și echipa sa au plasat implanturile necesare. După ce acestea s-au integrat perfect în os, proteza fixă a fost montată.

3 zile

Durata tratamentului
2 maxilare

Reabilitate complet cu implanturi
5 vizite

Pentru tratamentul danturii
Testimonial
proteza fixa pe implanturi, dinti fast and fixed
Proteza fixa pe implanturi

De Ce Să Alegi Cabinetul lui Doctor Andrei?

Alegând cabinetul lui Doctor Andrei, te vei bucura de experiență, dedicație și tehnologii de ultimă oră, toate având ca scop restabilirea sănătății și frumuseții zâmbetului tău.


Costul Intervenției:

Investiția în zâmbetul domnului I. a fost una strategică și bine gândită. Doctor Andrei a oferit un plan de tratament clar, cu costuri transparente, asigurând astfel o soluție durabilă la un preț corect.


Află detalii despre oferta generală pe pagina
Proteza fixa pe implanturi

Durata și Procesul De Vindecare:

Deși procedura a fost complexă, eficiența și tehnologia utilizată au permis o vindecare rapidă. Domnul I. a fost monitorizat îndeaproape de Doctor Andrei, asigurându-se astfel că totul decurge conform așteptărilor.

Consultație Gratuită

Fiecare zâmbet are o poveste. Hai la cabinetul lui Doctor Andrei pentru a începe un nou capitol în povestea ta.

Programează-te acum și descoperă cum proteza fixa pe implanturi poate schimba viața ta în bine!


Dentistul tău la un click distanță
Programează-te online
Vă contactăm pentru a confirma data și ora programării la clinică

Mai multe informații: