În căutarea soluțiilor ideale pentru reabilitarea danturii, mulți pacienți sunt în căutarea de metode stomatologice inovatoare. Este cazul Dnei G. care a ales cabinetul lui Doctor Andrei, în dorința de a-și regăsi zâmbetul.


Proteza Fixa cu 4 Implanturi – Despre Metodă:

Proteza fixa cu 4 implanturi este o tehnologie avansată care permite pacienților să aibă dintii ficsi în doar 24 de ore. Aceasta implică plasarea a patru implanturi dentare, care susțin o proteza fixa, garantând un zâmbet estetic și funcțional rapid. Această abordare reprezintă un echilibru perfect între eficiență și durabilitate.

Mai multe detalii despre Proteza fixa pe implanturi găsiți aici:
Situația Inițială:

Doamna G., în vârstă de 54 de ani, a venit la cabinetul lui Doctor Andrei confruntându-se cu probleme dentare. Avea dinți lipsă, cariați și alții mobili.

Avea dificultăți la mestecat și nu zâmbea des. Stima sa de sine era afectată, iar tratamentele anterioare nu au adus rezultatele dorite.

După o evaluare detaliată și discuții cu Doctor Andrei, doamna G. a fost familiarizată cu conceptul protezei fixe cu 4 implanturi.


Procedura Efectuată:


Pregătirea a inclus radiografii și planificări amănunțite. În ziua stabilită, Doctor Andrei și echipa lui au efectuat extracțiile necesare și au plasat implanturile. După fixare, pacienta a plecat cu un zâmbet nou și complet.


3 zile

Durata tratamentului
2 maxilare

Reabilitate complet cu implanturi
5 vizite

Pentru tratamentul danturii
Testimonial
proteza fixa cu 4 implanturi, proteza fixa
Proteza fixa pe implanturi
Costul Intervenției:

Investiția în zâmbetul doamnei G. a fost bine gândită. La cabinetul lui Doctor Andrei, costurile sunt adaptate nevoilor pacienților.

Pentru procedura aleasă, costul a fost detaliat clar și transparent, oferind un raport calitate-preț excelent.

Află detalii despre oferta generală pe pagina Proteza fixa pe implanturi

Durata și Procesul De Vindecare:

Această procedură este rapidă și eficientă. Doamna G. a avut nevoie de o singură zi pentru procedură, iar vindecarea completă a durat câteva luni, perioadă în care a avut întâlniri regulate cu Doctor Andrei pentru monitorizare.


Consultație Gratuită

Zâmbetul tău merită cel mai bun tratament! Vino la cabinetul lui Doctor Andrei pentru o consultație gratuită și descoperă cum te poate ajuta proteza fixa cu 4 implanturi. Programează-te acum pentru o ofertă exclusivă! Acesta este momentul pe care îl așteptai!


Dentistul tău la un click distanță
Programează-te online
Vă contactăm pentru a confirma data și ora programării la clinică

Mai multe informații: