"Mi-a fost frică de dentist toata viața"
D-l Ion S.
D-l Ion a dorit sa-și restabilească dantura în cel mai scurt timp posibil, având la dispoziție doar câteva zile de concediu.

Frica de dentist l-a ținut departe de cabinetul stomatologic, astfel încât, la primul consult Doctor Andrei a stabilit că dinții nu mai pot fi salvați.

Ea își dorea să aibă dinți ficși, cu care să poată mesteca alimentele preferate. Pentru că serviciul presupune multă comunicare, își dorea o dicție corectă.
4 zile

Durata tratamentului
2 maxilare

Reabilitate complet cu implanturi
5 vizite

Pentru tratamentul danturii
Tomografia ne-a arătat puțin os la maxilarul superior. Implanturile au fost plasate 6 implanturi într-un mod individualizat pentru a asigura o arcadă cu 10 dinți provizorii. Peste 6 luni se va fixa o proteză provizorie cu 12 dinți.

La mandibulă au fost inserate 5 implanturi, deoarece era os suficient. Această tehnică ne lasă opțiuni bune de tratament, chiar dacă peste 20-30 ani vor începe să cedeze aceste implanturi.
If a building becomes architecture, then it is art
care e cea mai mare frică?
"Nu am avut nici o durere !”

" Am insistat întotdeauna ca cei din familie sa-și facă dinții la timp. Mi-am dorit dinți buni și am avut încredere în Doctor Andrei. Durere practic nu am simțit, iar după intervenție a fost suportabilă. Vindecarea a fost rapidă pentru că am urmat întocmai recomandările lui Doctor Andrei."
D-l Ion.
pacient
4 ZILE DE TRATAMENT
Transformarea după implantare
Urmează a 2 etapă de tratament: fixarea protezelor definitive. Datorită planificării corecte, pacientul are suficient spațiu pentru a realiza lucrarea definitivă din ce material dorește. De regulă, pacienții aleg zirconiul pentru că conferă noilor dinți un apect estetic natural.

Proteza fixă pe implanturi
în 5 minute
Dentistul tău la un click distanță
Programează-te online
Vă contactăm pentru a confirma data și ora programării la clinică

Mai multe informații: