Doctor Andrei
Ce sunt dinții ficși pe implanturi? Beneficiile reale ale implanturilor dentare – Doctor Andrei

Implanturile dentare asigură obținerea danturii complete, atunci când s-au pierdut majoritatea dinților. Cu ajutorul protezei fixe pe implanturi se restabilește rapid vorbirea, masticația și estetica facială a pacientului.

Evaluarea clinică în tratamentul cu implanturi dentare



Reabilitarea totală pe implanturi presupune fixarea tuturor dinților de pe arcada pe 4 - 8 implanturi dentare. Această metodă se adresează pacienților cu tratamente eșuate, care au avut accidente, poartă alte tipuri de proteze dentare sau suferă de boala parodontală.
D-L DOCTOR ANDREI EVIDENȚIAZĂ URMĂTOARELE BENEFICII ALE PROTEZEI FIXE PE IMPLANTURI :
  • Asigură rezultat rapid
    Se obțin dinti ficși in 24-72 ore. Pacientul are dantura completă și poate relua activitatea sa obișnuită. Se mărește calitatea vieții sociale. Pacientul cu dinți ficși simte mai multă încredere în comunicare și contruiește mai ușor relații sociale cu oamenii din jur.
  • Oferă o acomodare instantanee.
    Experiența D-lui Doctor Andrei permite obținerea unei danturi confortabile și estetice. Proteza fixă pe implanturi este personalizată și perfect funcțională. Mărimea și culoarea dinților ficși corespunde fizionomiei feței și asigura o articulare corectă a sunetelor.
  • Prezintă o durabilitatea înaltă.
    Bara de rezistență din structura protezei dentare determină utilizarea acesteea pe termen lung. Sunt utilizate materiale de calitate care asigură integrarea implanturilor dentare.
Din 2015, D-l Doctor Andrei este specializat în reabilitări totale pe implanturi. Experiența în turism dentar a dus la optimizarea procesului de creare a protezei fixe pe implanturi. Astfel, D-l Doctor Andrei obține constant rezultate predictibile, iar pacienții au proteze dentare comode și durabile.

Dacă aveți dinți lipsă contactați acum pe D-l Doctor Andrei pentru un consult și stabilirea planului de tratament pe implanturi dentare.
Vezi oferta pentru dantura fixă
care îți permite să trăiești o viață sănătoasă și plină de zâmbete alături de cei dragi