Doctor Andrei
Etapele tratamentului cu implanturi dentare -o singură intervenție rezolvă 99,9% din probleme!
Reabilitarea totală pe implanturi este realizată prin tehnica revoluționară All on 4 / All on 6 care evită adițiile de os și procedura de sinus lifting. Tratatamentul cu implanturi dentare este unica soluție de a obține dinti ficsi atunci când dinții au fost pierduți sau aceștia nu mai pot fi salvați.

Consultul de specialitate
Evaluarea clinică în tratamentul cu implanturi dentare
D-l Doctor Andrei face un diagnostic în baza unei tomografii și a examenului clinic. Se explică opțiunile de tratament,etapele și termenii de realizare, recomandări și costurile aferente. Împreună cu pacientul se stabilește ce tehnica va fi aplicată: All on 4 sau All on 6. Se planifică inserarea implanturilor dentare pentru a obține stabilitate și a avea loc suficient pentru proteza dentara.
1
etapă de tratament cu implanturi dentare – durata estimativă 48-72 ore
Inserarea implanturilor.
Etapa chirurgicală are loc sub anestezie locală, suficientă ca pacientul să nu simtă durere și să fie conștient în fiecare moment al intervenției. Inserarea implantului dentar durează de la 15-20 minute, dar având în vedere timpul necesar instalării anesteziei și lucrului post-operator, durata intervenției ajunge până la 90 – 120 de minute.

D-l Doctor Andrei atrage o atenție deosebită la calitatea suturilor chirurgicale pentru a asigura o vindecare rapidă și corectă a gingiei. Gingia corect vindecată și implanturile dentare calitative asigură 99,2 % integrare în osul maxilar și o durată de viață a implanturilor de cel puțin 15 ani.

Crearea Protezei dentare.
Macheta viitoarei proteze
Verificăm adaptabilitatea pacientului la proteza dentara proiectată prin proba "machetei" viitoarei proteze. Această etapă ne permite să validăm forma și mărimea dinților, ne asigurăm că am obținut mușcătura corectă și suntele sunt articulate corect. Dacă este cazul, facem corecțiile necesare.

Designul digital al protezei verificate și adaptate se transmite laboratorului dentar, care asamblează proteza provizorie cu o bară de rezistență în interior. Aceasta conferă protezei dentare durabilitate în timp, rezistență sporită în timpul masticației și protejează implanturile dentare de suprasolicitare.
Fixarea protezei dentare.
Tehnica All on 4 / All on 6 asigură fixarea unei proteze provizorii cu 10-12 dinți. Doctor Andrei fixează proteza dentara prin înșurubare, iar căile de acces sunt acoperite cu un material fotopolimerizabil de aceeași nuanță. Implanturile dentare calitative au o conexiune etanșă cu proteza dentara datorită componentele protetice originale. Astfel, dintii ficsi au stabilitate sporită și pacientul poate reveni la un regim alimentar obișnut în doar câteva săptămâni. D-l Doctor Andrei oferă recomandări în alimentație și igienă orală a protezei fixe pe implanturi.

2
Etapa tratament cu implanturi dentare – după uzarea protezei fixe provizorii ( 4 luni -2 ani de la etapa 1)- proteza fixa definitivă
După 6 luni de la fixarea protezei provizorii, integrarea implantului dentar în osul natural este realizată complet. La un consult se vede starea protezei fixe și se hotărăște dacă aceasta mai poate fi purtată până la următorul consult.

Trebuie de înțeles: protezele definitive sunt funcțional identice cu cele provizorii. Pentru crearea protezelor definitive se utilizează diferite materiale (acrilat, metalo-ceramică , zirconiu). Se diferențiază prin aspect estetic superior datorită faptului că aceste materiale permit o trecere lină și naturală culorii pe suprafața dinților ficși și au o structura mai dură - uzarea protezei definitive este mai lentă.

Dacă aveți dinți lipsă contactați acum pe D-l Doctor Andrei pentru un consult și stabilirea planului de tratament pe implanturi dentare.
Mai multe detalii găsești în video
Vezi oferta pentru dantura fixă
care îți permite să trăiești o viață sănătoasă și plină de zâmbete alături de cei dragi