Doctor Andrei
Estetica dintilor ficsi pe implanturi – ne explică Doctor Andrei
Tratamentul pe implanturi ne permite să obținem dantura "din revistă". Aspectul natural al protezei fixe este asigurat încă la etapa de planificare a tratamentului. D-l Doctor Andrei vede cât loc este pentru viitoarea proteza dentara; planifică aranjarea implanturilor dentare pentru a obține o mușcătură corectă și dinți perfect aliniați; stabilește ce tip de proteza fixa este posibil de făcut și din ce material se poate realiza proteza definitivă.
D-l Doctor Andrei pune accent pe partea funcțională a protezei fixe, care ne asigură inclusiv aspectul natural al protezei fixe.
  • Măsurări
    Se fac măsurări pentru a preveni devierea dinților spre dreapta sau stânga.
  • Linia orizontală
    Se atrage atenția ca dinții din partea dreapta sa nu fie mai lungi/mai scurti decât cei din stânga.
  • Contacte dinți
    Se asigură contactele corecte între dinții de sus si cei de jos pentru a evita fracturarea protezei dentare.
  • Masticație
    Se realizează o mușcătură corectă pentru a evita problemele de masticație și de suprasolicitare a mușchilor masticatori.
Mărimea, forma și culoarea dinților ficși pe implanturi sunt alese ca să asigure un zâmbet natural. În cazul reabilitării unui singur maxilar, D-lui Doctor Andrei obține culoarea naturală a protezei dentare prin preluarea culorii dinților naturali de pe-al doilea maxilar.

Pentru reabilitările totale ambelor arcade, culoarea naturală a protezei se stabilește în corespundere cu fizionomia feței și preferințele pacientului.
Problemele de masticație sunt rezolvate prin aranjarea individuală a dinților pe arcadă, asigurarea mușcăturii corecte și durabilității protezei dentare. Datorită barei de rezistență din interiorul protezei fixe pe implanturi, se poate menține un regim alimentar obișnuit din primele săptămâni de la fixare. Calitatea masticării alimentelor cu dinti ficsi pe implanturi este similară cu cea a dinților naturali.

Lipsa spațiilor interdentare conferă protezei fixe un aspect impecabil imediat după finisarea tratamentului. Zâmbetul natural facilitează comunicarea și viața socială activă.
Dacă aveți dinți lipsă contactați acum pe D-l Doctor Andrei pentru un consult și stabilirea planului de tratament cu implanturi dentare.
Vezi oferta pentru dantura fixă
care îți permite să trăiești o viață sănătoasă și plină de zâmbete alături de cei dragi